Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Spatrend Online


"A SpaTrend Online magazin az ország első test- és lélekápoló magazinja, mely a környezetre is elengedhetetlenül odafigyel. Nagyot merítettünk azokból a témakörökből, amelyek segítenek megismerni egyensúlyunkat, kapcsolatainkat és önmagunkat. A megszokottnál is mélyebben foglalkozunk a női szerepkörökkel, de a a férfiak kifinomult ízlését és intelligenciáját is igyekszünk kielégíteni. Inspirációt, ötleteket, szakembereket kínálunk ahhoz, hogy környezetünk a lehető legtudatosabban és legmagabiztosabban épüljön körénk. Megmutatjuk azt is, hogyan és miért érdemes lassítanunk, és relaxálnunk a mindennapi életben. Mindezt magas színvonalon, sajátos könnyedséggel és nagyon gazdag tartalommal tesszük." 


Spatrend Online cikkei

Minek köszönhető a masszázsmedencék energiatakarékossága? Megtudhatjuk a SpaTrend Expo-n.

2017. 04. 25.
A SpaTrend Expo immár huszonkettedik alkalommal nyitotta meg kapuit. Már az első masszázsmedence vásár célja is az volt, hogy kellemes környezetben, ideális körülmények között mutathassuk meg Önöknek mindazt, amit egy masszázsmedencéről tudni érdemes.A SpaTrend csapata közel 15 éve azon munkálkodik, hogy a kiválassza ügyfeleinek azokat a gyártókat és azokat a jakuzzi modelleket, amelyekkel hosszú távon elégedettek lesznek. A munkánk során megismertük mindazokat ez igényeket és értékeket, amelyek mentén érdemes masszázsmedencét választani. Így esett a voksunk a Kaliforniában működő Watkins gyárra, amelynek termékeit mára már több, mint 1,2 millióan választották.Eneriatakarékosság mindenek előtt! Egy nasszázsmedencét akkor használunk szívesen, ha megfelelően és kiszámíthatóan kis összegből tudjuk a vizét folyamatosan melegen tartani. Ha jakuzzink az év bármely napjának bármely órájában készen áll arra, hogy beleüljünk, az megfizethetetlen..., vagyis épp, hogy megfizethető. A HotSpring 100% szigeteléssel ellátott masszázsmedencéi minden nap meleg vízzel kényeztetnek, és mindezt kevesebb, mint havi tíz ezer Ft-ból. Ez az egyik oka annak, hogy a HotSpringről ügyfelei azt hirdetik, hogy ez a márka kínálja a világ legjobb felhasználói tapasztalatát.Néhány felhasználó megtisztelt minket azzal, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Kérem, ha van kedvük kattintsanak ide és olvasgassák véleményüket!Várja Önt szeretettel az ország masszázsmedence vására: Ide kattintva kérem, jelezze látogatási szándékát!

Dr. Schulte megnyitotta Magyarország első QMS Spa-ját az Avalon Parkban

2016. 10. 14.
A májusban megnyílt luxus hotel, az Avalon Resort & SPA a wellness és szépségápolás tekintetében is csak a legjobbal elégszik meg. Az innovációról és kiváló minőségről ismert létesítmény ezúttal egy világszínvonalon elismert szolgáltatással bővíti SPA részlegét. A World’s SPA and Wellness Awards-on 2015-ben és 2016-ban is a legjobbnak választott kozmetikum, a !QMS feltalálója, Dr. Erich Schulte ünnepélyes keretek között nyitotta meg Magyarországon az első ilyen típusú kezeléseket alkalmazó !QMS SPA-ját. A mai nappal az Avalon Resort & SPA felkerült a világ !QMS SPA térképére.Az alig több mint egy éves miskolctapolcai Avalon Park családi szórakoztató központ már számos turisztikai és gastro díj büszke tulajdonosa. A kiváló minőséget állandóan szem előtt tartva mától a világszínvonalú, díjnyertes fiatalító kozmetikai kezelés, a !QMS is elérhető az Avalon Resort & SPA wellness szolgáltatásai között. Magyarország első !QMS SPA-ját maga az eljárásnak a feltalálója, Dr. Erich Schulte nyitotta meg. Örök idők óta foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogy hogyan őrizhetik meg a fiatalságukat, vagy ha már megjelentek az első ráncok, akkor hogyan csökkenthetik azokat, állíthatják meg a folyamatot Az Avalon Resort & SPA-ban elérhető világszínvonalú !QMS kezelés megváltoztatta az eddigi bőrfiatalítási gyakorlatokat.Az orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási !QMS eljárás során a bőrünk visszanyeri egészséges állapotát és rugalmasságát. A kezelés során a fiatal, egészséges bőrt biztosító természetes kollagént manuális módon juttatják be mély rétegekbe, ezáltal nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán fejti ki pozitív hatását, de a kezelés képes a rosacearan, a pigmentfoltokon, az aknés bőrőn és a cellulitiszen is segíteni. A vendég a kezelések során relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét az arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is.Az Avalon Resort belső wellness részlege már eddig is széles szolgáltatási palettát kínált a fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak. A jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal felszerelt SPA-ban az eddig elérhető kényeztető és frissítő masszázson felül most már fiatalító, bőrregeneráló !QMS kezeléseken is részt vehetnek a vendégek.

Csepregi Éva és Végvári Ádám gondoskodott a ’Holnap hajnalig’ tartó hangulatról az idei SpaTrend Expo megnyitóján

2016. 08. 31.
A Wellness 21. örömünnepéhez még az időjárás is kegyes volt, hiszen egyetlen felhő sem zavarta meg Csepregi Éva és Végvári Ádám koncertjét, az est fénypontját. A’80-as ’90-es évek feledhetetlen Neoton slágereit a két művésszel együtt kívülről énekelte minden vendég, és bár már kicsit álmosan, a legkisebbek is szívesen perdültek táncra, amikor felcsendült az Santa Maria, vagy a közismert Nyár van című dal.A bejáratnál egy forradalmian új masszázsmedence, az Endless Pools Fitness System köszöntötte a látogatókat, bemutatva a végtelen úszás valódi élményét. Az épületben a HotSpring és a Caldera Spas masszázsmedencéi már-már majdnem olyan fényesen csillogtak, mint Csepregi Éva a színpadon.A kiváló hangulatot Éva és Ádám felejthetetlen koncertjén kívül Gianni ínycsiklandó kültéri grillen készült harapnivalói, és a sejtelmes fényárban úszó, kényelmes bútorokkal berendezett kerthelyiség is biztosította.A megnyitó est most már csak szép emlék, azonban a SpaTrend Exponak még közel sincs vége! Ha a megnyitó vendégeihez hasonlóan Ön is a pezsgőfürdőzés szerelmese, látogassa meg a SpaTrend Expot szeptember 4-ig, és találja meg álmai masszázsmedencéjét!A SpaTrend Csapata hosszú évek tapasztalatával szívesen segít Önnek abban, hogy tájékozódjon a hatalmas masszázsmedence kínálatról és az ön otthonához és személyes igényeihez leginkább illeszkedő jakuzzit választhassa. A részleteket ide kattintva tudhatja meg. 

Utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába

2016. 06. 24.
Egy igazán izgalmas “utazásra” hívja a Stílus&Otthon társulás csapata. Kalandozzunk egy picit először csak gondolatban... Előfordult már Önnel, hogy csodálatos enteriőr fotókat nézegetett miközben leendő otthonához szerzett  ötleteket? Előfordult,  hogy  mérgelődött,  mert  nem  tudta,  hogy  hol  vásárolhatná  meg  a  termékeket, melyek olyannyira megtettszettek Önnek? A kaland talán épp most startol! Ugyanis a Stílus&Otthon izgalmas inspirációtárában kirándulva Önnek lehetősége nyílik megnézni a berendezések pontos termékkiírását!A  képeken  a  Stílus&Otthon társulás  2016  Construma  standja  látható.  Komplett  otthon  100m2  ­en!  A berendezések pontos termékkiírása megtalálható ide kattintva!S ez még nem minden a kalandos utazás még messze sem ért véget! A  Stílus&Otthon összefogás  Magyarország  piacvezető  márkáinak  együttműködése,  melynek  célja  az építkezők/felújítók  segítése  komplex  megoldásokkal,  előremutató  –  minőségi  termékekkel  és szolgáltatásokkal.Az  összefogás  oldalán  mintegy  35  márkából  összeállított  partnerajánlót talál  ­  egy  komplett  otthont  tud megtervezni a márkák kínálatából! A  Stílus&Otthon összefogást  egy  cél  vezérli:  Önnek  gyönyörű  –  hosszútávon  élhető  és  élvezhető  otthona Ennek köszönhetően az érdekes inspirációtár, és a partnerajánló mellett egy teljes ötlettár várja a látogatókat, melynek köszönhetően hosszas keresgélés nélkül tud komplett, könnyen megvalósítható ötleteket gyűjteni.Ahogy ígértem az utazás még messze­messze halad, nyissuk ki az összes “kaput”, melyhez nem kell mást tennünk, mint csekkolni!A stílusos otthonteremtés izgalmas utazásának résztvevőit egy katalógusttár is megilleti!Az egyedülálló, lapozgatható katalógus sorozat kiemelt márkák, gyári katalógusait öleli fel.Nézzen be Ön is a Stílus&Otthon weboldalra és váltsa valóra álmai otthonát!

Különleges grillrecept a SÉF a RÁCSON receptversenyen: Sült fagyi a grillen

2016. 04. 06.
Igen, jól olvastad: fagylalt a grillen! Bizony, lehetséges… A Séf a Rácson receptverseny versenyzője bebizonyította, hogy ezt a hideg desszertet is el lehet készíteni a kertben, a forró grillrácson. A titok, hogy nagyon jól kell bánni a hőmérséklettel! Egy elképesztő recept az online versenyből.Sokan tartanak a desszertek grillen sütésétől. Hiszen a kerti grillezésről elsősorban a húsok, halak, zöldségek jutnak eszünkbe. Pedig az édességeknek is helyük van a rácson: a modern grill-gasztronómia már nem csak édes gyümölcsöket karamellizál, hanem teljes süteményeket, akár torta-költeményeket is a szabad téri grillre álmodott. Most azonban a Séf a Rácson online receptverseny egyik indulója, Tarsoly László, Cooky minden eddiginél merészebben gondolkodott: egy egész piskótatorony, gyümölcsök, fagylalt és a tetejébe isteni, füstösre grillezett hab. Faszenes grillen készítette el a lehetetlennek hangzó desszertet, a grillezett sült fagylaltot.  Ezt az fejedelmi cukrászati remeket sokan elkészítették már, de hosszas nyomozás után bátran kijelenthetem, hogy Magyarországon én voltam az egyetlen bátor ezidáig, aki grillre merte átírni a receptet. – mondja a versenyző.  Már a képeket nézve is tökéletesen el lehet képzelni, mennyire finom lehet. Szóval eléggé fel van adva a lecke a többi séfjelöltnek is, hiszen a zsűri szó szerint ki van éhezve a hasonló különlegességekre. Ha te is megkóstolnád a faszénen grillezett fagylaltot, szavazz a receptre most, hiszen egyre nagyobb szüksége van rá a versenyzőknek!Utolsó napok: hamarosan lejár a jelentkezési határidő! Nevezz be most a Séf a Rácson grillversenybe, és nyerd meg az álomgrillt!

Gyönyörű bőr ajándékba

2015. 12. 07.
Ahogy közeleg a Karácsony, úgy egyre többen gondolkodunk el azon, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. A csodálatosan szép és fiatal bőr mindenkinek az álma. Ha Valami igazán hasznosat szeretnél párodnak, családtagjaidnak ajándékozni tudd, hogy a tündöklő szépség mindenkinek jól esne.Néhány tippel készültünk azoknak, akik az otthoni arcápolás csodáját szeretnék másokkal megosztani. Olvasd el, és biztosan tele leszel ötletekkel!1. lépés: Táplálás tisztítás közben isA gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.2. lépés: RadírozásA nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 3. lépés: Hidratáló bombaA felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator Mask, Hydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.

Intelligens bőrápolók a fiatalos megjelenésért! Kollagénes arcfiatalítás, ahogy Dr Schulte látja...

2015. 10. 27.
 A legtöbb ember szinte mindent megtenne, hogy a kor előrehaladtával csökkentse azoknak a bizonyos kis ráncoknak látszatát. Vannak, akik biztosra mennek, és kés alá fekszenek, de ha Te valami kevésbé drasztikus, mégis hatékony módszert keresel, íme egy tudományosan sokat bizonyított szuper termékcsalád, mely fejlett technológiájának köszönhetően épp olyan hatékony lehet.A !QMS Medicosmetics bőrápolói 15 éves sikertörténetet tudhatnak maguk mögött, és néhány év magyarországi kihagyás után most egy az eddiginél még szélesebb bőrfiatalító termékcsaládot megalkotva mindenki számára elérhetővé tette a szép bőrt! A !QMS természetes hatóanyagai miatt bárki számára használható bőrterápiát kínál, eredményeivel pedig félúton jár az orvoslás és a kozmetikai kezelések között.A márka alapítója, Dr. Erich Schulte a tudomány iránti szenvedélyét egyesíti a baleseti- és kozmetikai sebészet területén elért óriási tapasztalataival. Minden termék hatékonysága tudományosan bizonyított, melyek mögött több éves klinikai kutatás áll, továbbá az a fajta elhivatottság, amely arra irányul, hogy kialakítsa a tökéletes egyensúlyt a korszerű összetevők között és megalkossa a legfejlettebb „bőrszállító” rendszereket.A !QMS célja, hogy a bőrt újra természetes, egészséges állapotba hozza és javítsa természetes nedvesség felvevő képességét, hidratáslhatóságát. Dr Schulte egy komplett rendszert dolgozott ki arra, hogy a bőr feszességéért felelős kollagént  a bőr legmélyebb rétegeibe juttassa. Az eredeti kollagén formulát dr. Schulte sebészeti körülmények között kísérletezte ki, és olyan hatékonynak bizonyult a bőr tónusának helyreállításában, hogy egy teljes otthoni ápolási rendszer alapjává vált.Dr Schulte otthoni QMS programja és kozmetikai kezelései már Magyarországon is elérhetők. Páciensek százai igazolják, hogy a QMS módszer nagyszerűen működik. Elég néhány nap, hogy bőrén látványos eredményeket tapasztaljon, és 4 hónap, hogy bőre teljesen megváltozzon: megfiatalodjon, újra telített legyen, újra éljen, mint gyerekkorában, vagy csak néhány évtizeddel korábban... Ha kíváncsi a QMS orvoskozmetikai termékeire és kezeléseire, kattints ide!
 Hirdetés
 Facebook