Profilom 2018. február 19. Hétfő - Zsuzsanna

Vezse Roland - wellness szakértő


Masszázsmedencénkben ülve igen kellemes élményben lehet részünk, főleg ha az a saját kertünkben történik. Az izmaink elernyednek, és alapos masszázsban részesülnek. Ennek köszönhetően stresszmentesebbé válunk, kellemesebb és pihentetőbb alvásra számithatunk. Medencénkben nem csak testünket érik pozitív hatások, hanem lelkünket, egész lényünket is. Ennek a csodás wellness eszköznek a használatára szeretném felhívni a figyelmeteket, és arra biztatlak benneteket, hogy jakuzzizzatok!


Vezse Roland - wellness szakértő cikkei

Hogyan hódította meg a jakuzzizás Magyarországot?

2014. 10. 23.
Az otthoni wellness szerelmesei 4 héten át élvezhették a SpaTrend Roadshow állomásain megtekinthető és kipróbálható masszázsmedencéket. A Kecskemétet, Sopront, Veszprémet és Debrecent érintő rendezvénysorozat látogatói nagy örömmel üdvözölték a környékükre ellátogató eseményt jelentő bemutatót, amely második éve népszerűsíti az otthoni ellazulás pezsgőfürdős formáját.Promóció:Gondoltál már arra, hogy saját jakuzzid legyen? Tudd meg, milyen lehetőségek várnak! Ki gondolná, hogy Magyarországon közel tízezer család használ jakuzzit nap, mint nap. Az egészségre és a testi lelki felfrissülésre igencsak alkalmas wellness eszközöket az utóbbi évtizedben hazánkban is nagy szeretettel fogadják az egészséges életmód hívei. A kültéri pezsgőfürdőzés először az Egyesült Államokat hódította meg, majd Anglián kereszül Európába is eljutott. Bár hazánkban még egy kicsit gyerekcipőben jár a kültéri együtt fürdőzés kultúrája, mégis egyre többen választják az otthoni kikapcsolódás, feltöltődés ezen formáját.A SpaTrend Magazin idén második éve támogatta azt az utazó kiállítást, amely lehetőve teszi, hogy az emberek a saját városuk közelében ismerjék meg az igazi, Amerikából származó csodálatos wellness eszközöket. Az idén több százan voltak kíváncsiak a RoadShowra, és, mivel a jakuzzzás szezonja igazából csak most kezdődik, sokan úgy döntöttek, hogy haza is visznek egyet. A szervezők azt mondják, hogy jövőre is lesz SpaTrend Roadshow.

Szexi kerti bútorok gyönyörű lányokkal…

2014. 08. 06.
 Megjelent a SpaTrend Magazin legújabb száma. Reméljük, hogy egy kis ízelítő után hamarosan Téged is olvasóink között üdvözölhetünk.Mint minden magazin életében, úgy nálunk is elérkezett az idő egy kis frissítésre, újításra. Nemcsak külsőleg, hanem tartalmilag is nagyon sokat változtunk. Tematizáltuk a felépítést, és új rovatokkal bővültünk. Az eddigiek mellett megjelent a kültéri gasztronómia, valamint a test és lélekápolással kapcsolatos témakörök is. Szólunk kifejezetten a férfiakhoz is a vitorlás körútjainkkal. Továbbra is nagy kedvenc a szakmai melléklet, melyben információdús, de nagyon is élvezhető szakmai cikkek készültek például a jakuzzi használatának legfontosabb előnyeiről.   A SpaTrend Magazint igyekszünk a legtöbb újságárusnál elérhetővé tenni, de természetesen nem tudunk ott lenni mindenütt. Ha szeretnéd megtudni, hogy jelenleg hol kapható a magazin, kérlek, töltsd ki a regisztrációs felületet és elküldjük neked e-mailben a listát. Valamint a postai címedre örömmel küldünk neked meghívót és ingyenes belépőjegyet a magazin legközelebbi rendezvényére. Ízelítő a SpaTrend Magazin tartalmából:Szexi kerti bútorok és gyönyörű lányok – bemutatjuk a 2014-es kerti bútor trendetFedezd fel a SpaTrend Man-nel a legmenőbb vitorlás úticélokat.Megmutatjuk a megvalósult amerikai álmot az év panorámájával.Masszázsmedencék a jövőből, Itt az új generáció már Magyarországon is:a BMWDesignWorks megmutatta hogyan kell jakuzzit tervezni!

Megjelent a Spa&Trend magazin legújabb száma

2013. 03. 29.
Az eddigi legtartalmasabb és legszínesebb Spa&Trend magazin került ma az újságárusok polcaira országszerte. Nekünk mindig nagy öröm, ha a hosszú és kihívásokkal teli, de annál érdekesebb munkánk eredményeképpen a kezünkben tarthatjuk a kész magazint. Miért éppen Húsvétkor jelent meg? Szeretnénk a hosszú hétvégére és az iskolai tavaszi szünetre néhány kellemes, álmodozó órát szerezni mindenkinek, aki kikapcsolódásképpen egy igényes életmód, szabadidő és stílus magazint szeretne olvasgatni. Ízelítőül szeretnék néhány cikket bemutatni, hogy kedvet kapjatok a magazin forgatásához. DesigngyűjteményFekete-fehérbenA gyűjtőszenvedély ősidők óta együtt él az emberiséggel. Ennek a nagystílű terekkel megkomponált lakásnak a tulajdonosai azonban egészen rend- hagyó gyűjteménnyel rendelkeznek, szenvedélyük a ma már klasszikusnak számító tervezők neveivel fémjelzett, formatervezett tárgyak gyűjtése.    Házi élményfürdőA költöző medenceMeglátni és megszeretni egy szuper masszázsmedencét igazán könnyű. Megszokni még könnyebb az élményt, amit nyújt. Ám lemondani róla már nemigen lehet – és van egy jó hírünk: nem is kell! Ha költözünk, a medencét magunkkal vihetjük – ez a barátság egy életre szól.Lebegés felsőfokonA szárnyalás szabadságaA formatervezett szép tárgyaknak sok gyűjtője akad, nem nehéz beleszeretni egy-egy lágyan ívelt hajlatba, markáns szögletbe vagy éppen formabontó színhasználatba. Ám az már ritkább, ha valaki nem csupán extravagáns tárgyakkal szeretné telerakni környezetét, de olyan házat is választ magának, melynek megjelenése inkább utal egy kültéri szoborra, mint lakó- épületre.Az igényesség luxusaMúzsánk a természetNem muszáj alpesi tájakra vándorolni csupán azért, hogy igazi hegyvidéki hangulatban pihenjük ki fáradalmainkat. Akad a hazai szálloda kínálatban is olyan igényes hotel, amely maradéktalanul elhozza a havasi környezet illúzióját – és még annál többet is nyújt.Energia a természetbőlSpirituális kertElőfordul, hogy kifárad az ember. Kifárad egy kapcsolat, elszürkül, vagy éppen aktualitását veszti egy addig jól bevált életforma. Van úgy, hogy változtatni muszáj ahhoz, hogy fenntartsuk az állandót, és feltölthessük az egészséges élethez szükséges energiatartalékainkat. Márpedig energiát leginkább a természetből meríthet az ember.Masszázsmedencét akarok!Hogyan válasszak?Magyarországon tíz-tizenöt éve kezdett elterjedni az a wellnesskultúra, amely az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában sok évtizedes múltra tekint vissza. Ma már nálunk is egyre többen vásárolnak masszázsmedencét otthonukba. A kínálat nagy, ezért a választásban érdemes szakember segítségét kérnünk. Cikkünk abban segít, melyek a legfontosabb szempontok a vásárlásnál.Remélem, sikerült nagy kedvet csinálnom nektek az olvasáshoz! A magazint megvásárolhatjátok a MOL, a Shell és az ÖMV töltőállomásokon, a legnagyobb TESCO áruházakban, a Relay, Inmedio hálózatában és számos postahivatalban. Ha elő szeretnétek fizetni a magazinra, erre is lehetőség van: www.spatrendmagazin.hu
 Hirdetés
 Facebook