Profilom 2018. február 22. Csütörtök - Gerzson

Vezse Roland - wellness szakértő


Masszázsmedencénkben ülve igen kellemes élményben lehet részünk, főleg ha az a saját kertünkben történik. Az izmaink elernyednek, és alapos masszázsban részesülnek. Ennek köszönhetően stresszmentesebbé válunk, kellemesebb és pihentetőbb alvásra számithatunk. Medencénkben nem csak testünket érik pozitív hatások, hanem lelkünket, egész lényünket is. Ennek a csodás wellness eszköznek a használatára szeretném felhívni a figyelmeteket, és arra biztatlak benneteket, hogy jakuzzizzatok!


Peitli Csilla - grillblogger


"A sütéssel már egész fiatalon kapcsolatba kerültem családomnak köszönhetően, akik között remek szakácsokat találhattam példaképnek. Mellettük sokáig nem rúghattam labdába, így jobbára csak a magam kedvéért kísérletezgettem az ízekkel, eljárásokkal.

Aztán a vasárnapi főzőcskéből szép lassan szenvedély lett, és egyre többször ragadtam magamhoz a fakanalat. Felnőttként ma már napi szinten sütök-főzök, de még mindig van hova fejlődöm. Szeretek új dolgokat kipróbálni, legyenek azok receptek, hozzávalók vagy különleges fogások.

Rengeteg izgalmas íz kering a nagyvilágban, amiket vétek figyelmen kívül hagyni. Mindenkit arra buzdítok, hogy merjen belevágni az ismeretlenbe, és ne féljen a grillezéstől vagy az ismeretlen alapanyagoktól, mert biztos vagyok benne, hogy csodálatos meglepetések várnak majd a vállalkozó kedvűekre."


Takács Andrea


"Az építészet, a belsőépítészet, a forma- és öltözéktervezés finoman igényes design világa foglalkoztat nap mint nap, mert hiszem, hogy egy-egy megfelelően kiválasztott darabbal mindannyiunk életterébe becsempészhető.

A design élvonalába tartozó tervezők minden területre kiható munkája révén szívügyemmé vált a Parador márka. Figyelmetekbe ajánlom e kiemelkedő minőségű, innovatív- és professzionális gyártástechnológiával készülő, rendkívül széles kínálatú termékeket.

Csodálkozz rá Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove, Hadi Teherani vagy Zaha Hadid egyediségére!"
 Facebook