15 perces rekord gyorsaságú szépülés a nagy események előtt

Egyész napos rohangálás után kellene estére is ragyogóan kinéznie? Ehhez bizony sokszor idő és energia kell, pont az, amik hiányozni szoktak. Van azonban egy fátyol maszk, ami 15 perc alatt új éltre kelti a bőrét, és azonnali megoldásként felkészíti az esti tündöklésre!


A !QMS Medicosmetics ápoló folyadékkal átitatott fátyol maszkja az egyik nagy favorit a termékcsaládon belül. Népszerűségét részben annak köszönheti, hogy az egy darabos kiszerelés a legkisebb retikülben is elfér, így mobil szépségszalonná alakíthat bárhol bármilyen kanapét vagy széket. A praktikus kiszerelés azonban mit sem érne, ha nem párosulna tényleges bőrápoló hatással.

 

Az Activator Mini Travel Face Mask viszont nem csak üres ígéretek puffogtat, az ápoló folyadékban található hialuronsav azonnal hidratálja a bőrt, ezzel kisimítja az apró ráncokat. A könnyen felszívódó kollagén a bőr rugalmasságát fokozza, a hűs, kellemes illatú folyadék pedig nyugtatólag hat az érzékeny arcbőrre.

A maszkot felrakása után 15 percig vagy beszívódásig érdemes fent hagyni, hogy minél több ápoló, kényeztető hatóanyag jusson a bőrbe. Ezek aztán a maszk lekerülése után is folyamatosan épülnek be, így a hatás nemcsak azonnal jelentkezik, hanem az idő előrehaladtával egyre látványosabb változást észlelhet.

A maszk bárhol alkalmazható: eltüntetheti a hosszú utazások nyomát a repülőgépen vagy feldobhatja az irodában is mielőtt egy fontos megbeszélésre sietne. A maszk kiválóan tapad a bőrhöz, ezért nem kell csendben, egy helyben feküdnie a szépülés alatt, de a lelki ráhangolódás fontossága miatt, azért nem is beszélünk le erről senkit. Válassza azt a módszert, ami önnek a leginkább kényelmes, a többi bízza az orvosi tisztaságú hatóanyagokra.