3 illóolaj a formás combokért

A jó idővel együtt jár a lengébb öltözet, ami újra a figyelem középpontjába helyezi a formás lábakat. A télen háttérbe szoruló testfeszesítés ideje tehát elérkezett, amihez most ajánlunk három illóolajat. Mindegyik külön-külön is sokat tesz a csinos, feszes lábakért és narancsbőr mentes popsiért.


Keserű narancs

A kellemes illatú keserű narancs stresszoldó hatása miatt olyan hatékony a combok formálásában. A stressz ugyanis lassítja a zsírlebontást, rontja az anyagcserét és háttérbe szorítja a regenerálást. Ezeket ellensúlyozza a keserű narancs, amihez antibakteriális és nyugtató hatás is társul, így a stresszes, irritált bőr az illóolaj által visszanyerheti egészséges képét. Anyagcsere gyorsító és étvácscsökkentő hatása miatt az alakformálásban is egyértelmű segítség.

Rozmaring

A konyhából ismerős alapanyag illóolaja erős antioxidáns, fokozza a vérbőséget a bőrben és fertőtlenít is, ezért a bőrt nemcsak fiatalosan, rugalmasab tartja, de segít az alakformálásban is. Fertőtlenítő hatása miatt gyulladáscsökkentőként is kiváló, pattanásos bőrre kifejezetten előnyös.

Chili

Az egyik leghatékonyabb olaj, ha a narancsbőr eltüntetéséről van szó. A chili olaj fokozza a vérfelszíni erek vérbőségét, amitől beindul az anyagcsere és a méregtelenítés. A narancsbőrt okozó lerakódások ezáltal csökkennek, az oxigéndús vérrel telített bőr minősége javul és a regeneráció is felgyorsul. A chili emellett immuerősítő hatással is bír, ezért a bőr védelmi funckióját is fokozza.

Ha szeretné hazavinni ezt a hatékony illóolaj keveréket, próbálja ki a világelső medikozmetikai alakformáló csomagot a !QMS-től. A feszesítő, formázó csomag megvásárlásához május 31-ig egy ajándék kulacs is jár.