4 lépés a fiatalos kezekért

A kezek ápolása nyáron is fontos. A nagy meleg kiszáradást, az erős napsugárzás pedig pigmentációt okoz, amely látványosan öregíti a bőrt. Ezzel a négy lépéssel gondosan ápolhatja kézfejét, hogy sokáig fiatalos és egészséges maradjon.


Kesztyű: Télen evidens a kesztyű hordása, de nyáron sem kell lemondani róla. Persze nem az utcán hordott, jó meleg gyapjúkesztyűről van szó, hanem a takarításhoz és mosogatáshoz hordott gumikesztyűről.  Ez védi a kezet a kemikáliáktól és a forró víztől, amelyeknek szárító, irritáló hatásuk van.

Bőrradír: A bőr hidratálása nagyon hasznos, de legalább ilyen fontos, hogy a bőrt időről időre megújítsa. A bőrradírozás felfirssíti a bőrt, eltávolítja a felső, már elhalt bőrréteget, hogy felszínre kerülhessenek a friss, egészséges, fiatal bőrsejtek. Radírozás után a tápláló anyagok is jobban felszívódnak, és oda kerülnek, ahol valóban hatékonyan ápolhatják a bőrt.

Manikűr: A kéz bőre mellett a körömágy érzékeny területének ápolásáról sem illik megfeledkezni. A szakemberek által végzett ápoló és karbantartó eljárásokkal hosszan tartó ápoltság érhető el, így nem kell tartani a bőr fájdalmas beszakadásától sem.

Kézkrém: A kézápolás legfontosabb elemét hagytuk utoljára, a kézkrémet. Egy jól kiválasztott kézkrém nemcsak hidratál, mélyen táplál, de segíti a bőr természetes védekező munkáját, és a napkárok okozta pigmentációt is csökkenti. A !QMS Medicosmetics kellemes illatú kézkrémje pont ilyen. Képes azonnal kellemesen puhává változtatni a stresszes bőrt, hidratál és segít bent is tartani a nedvességet a bőrben és az agresszív környezeti behatások okozta károkat minimumra csökkenti. A sebészek igénybe vett kezeinek ápolására kifejlesztett medikozmetikum orvosi tisztaságú alapanyagainak köszönhetően az érzékeny bőrűek számára is megfelelő kézápoló készítmény.