A fahéj szerepe az ünnepi arcápolásban

A fahéjat kellemes illata és íze miatt használjuk előszeretettel a konyhában, pedig a fahéjban található olaj az arcápolásban is nagy sikerrel hasznosítható. Az ennek felhasználásával készített kozmetikumok nemcsak kellemes illatúak, de nagyon hatékonyak is az élettelen bőr kezelésében.


A fahéjolaj enyhén melegítő hatását használja ki az SK-Alpha arckezelés, amely garantáltan visszaadja minden bőrtípusnak az életteli, ragyogó, üde megjelenést. A fahéj ugyanis stimulálja a  bőrfelszínhez közeli erek mikrokeringését, amitől azok kitágulnak és élénk arcszínt kölcsönöznek a bőrnek. A felgyorsult véráramlás a bőrbe kerülő hatóanyagok elszállítását is hatékonyan végzi, így a 90 perces kezelés során bejuttatott hasznos, bőrépítő elemek eljuthatnak rendeltetési helyükre. Nem véletlen, hogy ez a téli időszak egyik legnépszerűbb kezelése.

A fahéj az egyik legfontosabb, de nem az egyetlen olyan hatóanyaga a kezelésnek, amely külön szót érdemel. Fontos szerepet kap a kaolin is, amely képes nagy mennyiségű nedvességet a bőrbe zárni, hogy a téli időszakban se száradjon ki az érzékeny arcbőr. És ott van a bőr rugalmasságáért, feszességéért és egészségéért felelős kollagén szérum is, amitől hatásos fiatalító kezeléssé válik ez a fahéjas varázslat.

Jöjjön el, és próbálja ki saját bőrén a fahéj erejét, amihez most egy kézkezeléssel is megajándékozzuk.