A hosszú utazások alatt is ápolhatja bőrét ezzel a fátyolmaszkkal

Nyáron előtérbe kerülnek a hosszú utak, amelyek meglepően rossz hatással vannak a bőrre. Főleg az arc érzékeny bőrét viseli meg például a repülők száraz levegője, de egy hosszabb autó vagy vonatút is nyomot hagy a megjelenésen. Egy kellemes fátyolmaszkkal ez most 15 perc alatt orvosolható.


A fátyolmaszk egy olyan készítmény, amelynek vékony anyaga teli van bőrápoló hatóanyaggal, és az arcra helyezni átadja tápanyagait a szomjas bőrnek. Nem kell krémezni a bőrt, mégis mindenhova eljutnak a tápláló összetevők. A medikozmetikumairól híres !QMS egyik kedvenc maszkja is ebbe a csoportba tartozik, amit most már nem csak a kényeztető, spa hangulatú kezelések alatt élvezhetik a bőrük fiatalságát és egészségét megőrizni kívánó vendégek, hanem otthon vagy utazás közben is.

Az Activator Mini Travel Mask egy darabos szettje egy bárhova, akár a repülőgépre is magunkkal vihető méretben érkezik, és felrakása minden maszatolástól mentes. Használata kényelmes, kis helyen is elvégezhető és 15 percre zavartalan kikapcsolódást nyújt a hosszúra nyúló utazás vagy nap során.

Az azonnali hidratálást kínáló maszk használata nyomán a bőr feszesebb, a kontúrok élesebbek és a ráncok csekélyebbek lesznek. Emiatt gyakran hívjuk randi maszknak is, hiszen negyed óra alatt előhozza a legjobb formánk.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.