A legjobb kozmetikák csodaszere: oxigén

Az éltető oxigén pozitív erejét a kozmetikai ipar is felismerte, és egyre gyakrabban használják a bőr egészségének, szépségének és fiatalos vonásainak visszaállításához.


Az egészséges bőr mellett elkötelezett !QMS Medicosmetics egyik legnépszerűbb kezelése a 96-98%-os tisztaságú oxigént használja, hogy a hasznos ápolóanyagokat a bőr mélyére juttassa, és ezáltal ne csak felszíni, hanem valódi bőrjavulást tapasztalhassunk. A magas koncentrátumban a bőrbe juttatott oxigén felvitele teljesen fájdalommentes, hiszen az eszköz nem érintkezik a bőrfelülettel, így csak a "levegő" simogatását érezhetjük.

Ez az enyhén hűvös, csikiző érzés jelenti azt, hogy az oxigén bejutott a bőrbe, és ott segíti a sejtek munkáját.

A hialuronsavval, kollagénnel és egyéb hasznos, ásványi anyagokkal teli másfél órás kezelés alatt a bőr szinte láthatóan új éltre kel. A sápadt bőrt felváltja a pirospozsgás arc, beindul a sejtanyagcsere, és a felvitt hatóanyagok rekord gyorsasággal épülnek be, hogy egy rugalmasabb, kontúrosabb és egészségesebb bőrt kapjunk.

A máltán népszerá kezelést nyár végén különösen ajánljuk a bőr helyreállítása érdekében. Szeptember 30-ig most kedvezményes áron frissítheti fel bőrét, és a két oxigénes feszesítő kezelés mellé, egy ajándék anti-aging fényvédőt is adunk.