A kozmetikum mesterhármas őszre

Az ősz a bőrápolásban is a raktárak feltöltéséről és az utolsó napsugarak kihasználásáról szól. Élvezze ki minél jobban a frissítő szabad levegőt, és friss gyümölcsökkel, zöldségekkel segítse bőrének üdeségét megőrizni. A nyári kozmetikumokat is érdemes lecserélni, hogy azok jobban alkalmazkodjanak a megváltozott körülményekhez.


A bőr számára esszenciális ásványi anyagok és vitaminok bevitelét koncentrált formában segíti az Intravital szépségkapszula, ami belülről tölti fel a bőr raktárait. A bőr rugalmasságáért is felelős kollagént ugyancsak tartalmazó készítmény nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a telet is ragyogó, üde arcbőrrel vészelje át.

Ahogy az időjárás szelesebbre és hidegebbre fordul, úgy érdemes a könnyű, nyári krémeket egy kicsit zsírosabb és intenzívebb készítményekre cserélni.  Moisturizing Balance az őszi/téli időszakra ajánlott kókuszolajos hidratáló, amely a száraz bőrt is újra puhává és kellemes tapintásúvá változtatja.Az anti-aging tulajdonságokkal rendelkező krém véd a szabad gyökök romboló hatása ellen, ezért használata rövid és hosszú távon egyaránt a bőr javát szolgálja.

A szemkörnyék érzékeny bőre is meghálálja a külön törődést és ápolást. Mivel itt a legvékonyabb a bőr az arcon, ezért az arckrém mellett egy szemápolót is érdemes bevetni, különösen, ha az olyan ránctalanító hatással rendelkezik, mint az Advanced Intensive Eye Care. A kellemes érzést kínáló szemápoló csökkenti a szem körüli terület érzékenységét és extra nedvességgel tölti fel a bőrt.

Próbálja ki az ősszel (is) remekelő készítményeket, hogy bőre üde, fiatalos és ragyogó lehessen a hidegebb hónapokban is. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!