A nyári bőrápolás négyes fogata

Ahogy a melegebb ruhákat lenge lenvászonra és nyári ruhákra cseréljük az időjárás változásával, úgy a bőrápoláshoz használt zsírosabb kozmetikumok helyett is érdemes habkönnyű krémeket és géleket használni az izzasztó melegben.


A napvédő krém alá -főleg, ha az zsírosabb - már nem feltétlenül szeretne még egy bőrápolót feltenni? Nem hibáztatjuk. A nagy melegben a tisztításra és a hidratálásra érdemes a hangsúlyt fektetni, a táplálóbb, zsírosabb krémet ideje majd később jön el. De akkor mit használjon nyáron?

A nyári bőrápoló négyes fogata, a naptejen kívül, mindenképpen tartalmazzon tisztító tejet, amely kíméletesen, de alaposan eltávolítja a bőrre rakódó szennyeződéseket. A bőr természetes pH értékét viszaállító és a pórusokat megnyitó tonizáló is elengedhetetlen, amely hűsítő hatása miatt kellemes érzetet ad.

Ezt kövesse egy könnyű, gyorsan - és nyom nélkül - felszívódó hidratáló, amely pótolja a nyáron vesztett vizet és ezáltal feszesíti is a bőrképet.

A természetes és fájdalommentes anti-aging területén maradandót alkotó !QMS Medicosmetics nyári csomagjában mindenhárom készítmény megtalálható, negyediknek pedig egy frissítő, hűsítő fátyolmaszk került, amely máűr 15 perc alatt látványos bőrfeszességet kínál. Emiatt tökéletes a nyári bulik vagy esküvők előtti készülődéshez, mert használata után üde, fiatalos bőr, élesebb kontúr és feszesebb arcbőr tapasztalható.

A kedvezményes áron hazavihető medikozmetikai csomag tartalma:

- Mélytisztító: Deep Cleansing - 200 ml

- Tonizáló: Freshening Tonic - 200 ml

- 8 db-os feszesítő: Activator Mask

- Éjszakai/nappali hidratáló: 24H Cream - 50 ml

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.