A tudatos arcápolás 3 kelléke

A tudatos arcápolás a megfelelő termékek kiválasztásával kezdődik, amelyek ápolják, hidratálják, táplálják a bőrt. Az egészséges bőrnek az eltérő életkorokban más-más erősségű és összetételű készítményekre van szüksége, de ezzel a hármassal sosem lőhet mellé.


A limitált kiadású elegáns kozmetikai táska a !QMS Medicometics ápoló, fiatalító készítményei közül az egész napos hidratáltságok kínálói termékei tartalmazza. Az éjszakai regenerálódásban éppúgy segít, mint a nappali bőrvédelemben, így ezzel a három termékkel minden nap és a nap minden szakában tehet bőre egészségéért.

A kollekció egy kíméletes és finom illatú lemosó tejet, egy a bőr pH értékét helyreállító tonikot és egy 24 órás hidratálót tartalmaz. A kellemesen terülő és finoman semleges illatú hidratálót reggeli, délutáni és esti használatra is ugyanúgy ajánljuk, magas vitamintartalma (A, C, E) révén a nap minden szakaszában azt nyújtja a bőrnek, amire szüksége van.

Kisimítja, óvja és élettel telivé teszi a bőrt, rendszeres használat során pedig hosszú távú anti-aging hatásokkal rendelkezik.

Szerezze be a limitált kiadású szettet most vagy ajándékozza szeretteinek az ünnepekre!