Adjon bőrregenerációt ajándékba

A bőr megújításához és természetes bőrregenerálás beindításához szükséges kozmetikumok most egy szettben elérhetőek. A többszörösen díjnyertes !QMS medikozmetikumai minden bőrtípusból kihozzák a benne rejlő fiatalos, egészséges szépséget.


A törülközőt, felvivő ecsetet  és díjnyertes kozmetikumokat tartalmazó szett az arcon kívül a kezeket sem hagyja érintetlenül. Az orvosok állandóan igénybe vett kezeinek ápolására fejlesztett Hand Care krém azonnal felszívódik, visszafogott illata miatt igazi uniszex termék és nemcsak hidratálja, de fiatalítja is a kezek érzékeny bőrét.

Az arcról és a dekoltázsról sem feledkeztek meg a csomag összeállítói. A termékcsalád ikonikus hármasát, a nappali, az éjszakai kollagént és a gyümölcssavas hámlasztót is megtalálják a szépülni vágyók. Az ötféle AHA-savat tartalmazó hámlasztó kíméletesen, de hatékonyan frissíti fel az arcbőrt, hogy otthon is elvégezhesse mindenki a biztonságos hámlasztást. Ezután jöhet a napszaknak megfelelő kollagén szérum, amitől a bőr újra feszes, rugalmas és telt lesz.

Végső simításként a 24 órás hidratálókrémet kell felvinni, ami a napszaknak megfelelően ápolja a bőrt, intelligens belső órájának köszönhetően mindig azt nyújtva a bőrnek, amire szüksége van.

Tegye próbára ön is a háromszor is a világ legjobb kozmetikumának választott termékcsaládot, és meglátja, hogy a szépségért már nem kell szenvedni!