Aktív kozmetikum igazi anti-aging hatással

Két típusú kozmetikum létezik. A passzív, ami segít megőrizni a bőr jelenlegi minőségét és az aktív, ami képes javítani a szerkezetet és bőrminőséget. Ez utóbbit érdemes választani, ha igazi anti-aging hatásra vágysz!


Fiatalabb korban tökéletesen megfelelnek a passzív hatású krémek is, amelyek hidratálják és vitaminokkal látják el a bőrt. Egy bizonyos kor felett azonban ez már nem elég. Ahogy a szervezet öngyógyító és önjavító folyamatai romlanak, úgy kell kívülről rásegíteni, ha látványos változást szeretnél elérni. Erre jók az aktív kozmetikumok, amik képesek beépülni a szervezetbe és visszahozni a fiatalosabb bőrminőséget.

Dr. Erich Schulte baleseti plasztikai sebészként szembesült legelőször azzal, hogy a műtéti beavatkozás ugyan javítja a bőr megjelenését, de a bőr minősége nem változik. Egy száraz, rugalmatlan, elégtelen érműködéssel rendelkező bőrnél a műtét maga is nagyobb kockázatot jelent, mint az egészségesebb bőrűeknél, ezért minden betegét három hónapos gyümölcssavból és kollagénszérumból álló intenzív kúrára fogta. Ez a két termék lett végül a QMS Medicometics alapja, mert már a műtétek előtt annyit javított a bőr állapotán, struktúráján és tapintásán, hogy sokan már a beavatkozást sem kérték.

Az azóta világméretű brandé alalult QMS Medicosmetics változatlanul végzi a bőr javítását, aktív hatóanyagokkal és innovatív technológiával megtámogatva, ami fájdalommentes és tartós eredményeket garantál. Kipróbálnád? Gyere el egy bemutató kezelésre, amihez otthoni szettet adunk, hogy folytathasd a szépülést!

Címkék:

qms anti-aing