Alakformálás testápolóval

Önmagunk lehető legjobb formájának elérése nem egyszerű feladat, ezért minden segítség jól jön a formás alak kiharcolásához. Ebben nyújt segítséget a világhírű !QMS Medicosmeticai cég, amely innovatív technológiával és tiszta hatóanyag kombinációjával segíti a vágyott alak elérését.


A természtes bőrfiatalítás szakértőjeként a !QMS-nél jól tudják, hogy a fiatalos szép bőr egyet jelent az egészséges, jól táplált, rugalmas bőrrel. Ezért a testformáló testápoló olyan bőrtápláló, hidratáló hatóanyag komplexet tartalmaz, amely belülről tölti fel a bőrt és annak egészséges működését és fokozott regenerációját segíti elő.

A Revitalizing Lift-o-Firm Body alakformáló véráramlást és anyagcserét fokozó illóolajokat (keserű narancs, sárgabarack) használ, hogy felpezsdítse a bőr saját regenerációs folyamatait és beindítsa a narancsbőr legnagyobb ellenségét, a méregtelenítést. A bőrfeszesít, zsírégető (L-carnitin) és kötőszövet erősítő hatóanyagok mellett mélyhidratáló és bőrfeltöltő, bőrpuhító (lecitin) komponenst is  tartalmaz.

Ha szeretné hazavinni ezt a hatékony testápolót, hogy segítse bőrének és alakjának formába hozását, próbálja ki a világelső medikozmetikai alakformáló csomagot a !QMS-től. A feszesítő, alakformáló csomag megvásárlásához május 31-ig egy ajándék kulacs is jár.