Alakformáló testkezelés otthon

Erőszakos hatású gépek és méregdrága testkezelések nélkül, saját otthonában is sokat tehet azért, hogy elérje álmai megjelenését. A sima combok és a cellulit mentes bőr sem álom több, a medikozmetikumairől híres brand alakformáló testápolóval és tüsfördővel jelentkezik.


A bőr felszíni vérellátását, az anyagcserét és a méregelenítést fokozó hatóanyagok segítségével a !QMS Medicosmetics testápolója és tüsfördője már pár alkalom után láványosan javítja a bőr minőségét. A bőrradírt tartalmazó tusfürdő segít mérsékelni a narancsbőr tüneteit, élénkíti a felszíni anyagcserét és erősíti a bőr kötőszövetét. A tápláló testápoló hidratál, energetizál és lifting hatása révén feszesít is.

A két készítmény rendszeres használatával anélkül érhet el tartós és látványos változást megjelenésében, hogy idejét és pénzét drága alakformáló gépi kezelésekre költené. A két termékből álló csomag most kezdvezményes áron, egy ajándék kulaccsal vásolható meg. Ne habozzon, éljen a lehetőséggel az akció végéig, május 31-ig.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.