Állítsa helyre bőre egészségét még a szeles idő beköszönte előtt

A nyár a bőrt is igénybe veszi, olykor a kelleténél is jobban, amivel a hagyományos kozmetikumok nem tudnak érdemben elbánni. Ilyenkor érdemes a medikozmetikumok felé fordulni, melyek visszahozzák a bőr egészségét és természetes ragyogását.


Az őszi arcápolás a regenerálásról szól, amihez tökéletes alapot nyújt a !QMS Medicosmetics akciója. A Hódíts a világ legjobb hidratáló és hűsítő maszkjával elnevezésű ajánlat egy 50 perces kényeztető és bőrregeneráló arckezelést, valamint egy ajándék Activator-Mini Travel Maskot tartalmaz.

A két termék egymástól függetlenül is sokat tesz a bőr hidratáltságáért, fiatalos rugalmasságának visszahozásáért, de együtt még látványosabb az eredmény. Az akcióban elérhető kezelés a világhírű termékcsalád legújabb készítményét helyezi középpontba. Ez az Epigen Daily Detox szérum, amely az epidermisz hosszú távú hidratálását teszi lehetővé amellett, hogy DNS szinten segít kijavítani a - főként napkárok okozta - bőrproblémákat.

Az kollagénnel, hialuronsavval és oxigénnel is megtámogatott kezelés hatására gyorsul a epidermisz regenerációja, az arcbőr simábbá, feszesebbé és láthatóan ragyogóvá válik. Életteli, üde és tisztább bőrkép várja a kezelés végén, és egy egy alkalmas randi-maszk, amely magas hatóanyag koncentrátumának köszönhetően 15 perc alatt felkészíti bőrét bármilyen rangosabb eseményre.