Amikor a szépítő alvás új értelmet nyer

Az alvás kétség kívül jó tesz a bőnek, hiszen ekkor indul be a regeneráció, amitől reggel kisimultabbak, üdébbek és frissebbek leszünk. Amikor az alvás önmagában már nem elég, megtámogathatjuk olyan éjszakai krémmel, amely feltölti a ráncokat az éjszaka folyamán és hidratál is.


A mimikai ráncokat célba vevő intenzíven hidratáló Relax-o-Firm krémet éjszakai használatra fejlesztették, hogy minél hatékonyabban támogathassa a szervezet természetes önregenerációját. A maszkként felvihető krémet este a megtisztított bőrre kell felkenni, majd 15-20 perces hatóidő után, bemasszírozni a maradékot.

A hialuronsavban gazdag krém gyógyítja az irritált bőrt, hidratál és selymessé teszi az arc puha bőrét, miközben az aktív növényi hatóanyagok és nyomelemek komplexe stabilizálja a bőr nedvességtartalmát és feltölti a mélyebb rétegeket is. A betegség, aktív sportolás vagy stresszes életmód miatt törődötté váló bőr legjobb barátra a Relax-o-Firm, ami nyugtat, intenzíven hidratál és erősíti a bőr saját védekezőképességét is. 24 órán keresztüli hatékonysága miatt még reggel is tovább csökkenti az arcizmok feszültségét, és ezáltal az apró ráncok száma és mélysége is láthatóan mérséklődik.

Az arcra és nyakra egyaránt használható !QMS medikozmetikum már egy éjszaka alatt is hosszú távú eredményeket tud felmutatni. Igazi csodafegyverként bevethető naponta vagy alkalomszerűen is.