Gyerekjáték cumisüvegtartó!

A The Ba elnevezésű cumisüvegtartó, vagy speciális fogókának is hívhatjuk, több szempontból különleges: formája, anyaga, de története is egyedi.


A The Ba elnevezésű cumisüvegtartó, vagy speciális fogókának is hívhatjuk, több szempontból különleges: formája, anyaga, de története is egyedi.Adott négy kisgyermekes apa az Egyesült Államokban, akik amolyan férfias módon fogták meg az etetéssel felmerülő problémát: elkezdtek barkácsolni. Egészen pontosan először 2011-ben Travis Hendricks, aki szeretett volna kislányának segíteni abban, hogy önállóan és magabiztosan tudja megfogni a cumisüvegét. Így hozzálátott a munkához, és az otthon talált, alkalmasnak tűnő dolgokból fabrikált egy nyers darabot, amit aztán tovább módosított. Ekkor jöttek a barátok, akik szívesen beszálltak az ötletelésbe, no meg – kisbabás apukák lévén – a tesztelésbe. Végül 2012-ben elkészítették a The Ba névre hallgató – elsőre leginkább egy játékra, rágókára emlékeztető – darabot.A lyukacsos, gömb formájú rugalmas eszköz szilikonból készült, és csak egyetlen méretben kapható. Viszont szinte bármelyik nálunk is forgalmazott cumisüvegmárkával kompatibilis, amelyik széles nyakú, és az üveg szájának átmérője 5,08-6,35cm között van. Szintén technikai jellegű információ, ám annál hasznosabb a mindennapokban, hogy ha maszatos lett, bátran bedobhatjuk a mosogatógépbe.


A legnagyobb praktikuma pedig természetesen a kényelmességében áll. A három hónapos kortól ajánlott tartó a csecsemőknek és totyogóknak is nagy segítséget jelent, hiszen az aprócska tenyerekhez alakított formát bárhol megfoghatják, stabilan és könnyedén tudják tartani a cumisüvegüket.


Címkék: