Arclemosó tej csipetnyi varázslattal

A gondoskodó bőrápolás az arclemó tejjel kezdődik. Egy jó lemosó kíméletesen távolítja el a sminket és a nap vagy az éjszaka során bőrre rakódott szennyeződéseket, ami akadályozza a kiválasztást és a bőrlégzést. Emellet ápol és nyugtat. És az sem hátrány, ha mindehhez kellemes illat társul.


A !QMS Medicosmetics arclemosója mindezt egyesíti magában, és miközben gyengéden tisztít, ápol és nyugtat is. A benne található orvosi tisztaságú hatóanyagok nem allergizálnak, ezért érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

A valóban mélyreható tisztítást adó Deep Cleansing alaposan kipucolja a pórusokat, hogy a lemosás után felvitt kozmetikumok még nagyobb arányban hasznosulhassanak. Összetevői között megtalálható a bőr kémhatását szabályozó tejsav, ami hozzájárul a bőr védekezőképességének csúcson tartásához. Az allantoin gyorsítja a sejtregenerálódást és nyugtató hatása miatt a kipirult, stresszes bőrt is kezeli. De az igazi varázslat a mindezekkel együtt ható varázsdióban található. Ez az összetevő felelős a szép ragyogó bőrképért, mert összehúzza a pórusok, tonizál és szabályozza a faggyútermelést is. A bőr tehát már ennél a lépésnél elnyeri egészséges ragyogását, és egy tiszta, üde bőrképpel folyhat a további ápolás.