Az ásványvíz után jöhet a kristályvíz?

A víz életünk alapja. Mégis egyre messzebb sodródunk attól a tiszta és háborítatlan formától, amire testünknek oly nagy szüksége van. A minőségi ivóvíz megteremtésében segítenek a Vitajuwel kristályfiolák, hogy az otthoni csapvíz is visszanyerje őserejét.


A modern ivóvíz tisztító, sokkoló eljárások megtisztítják ugyan a vizet, de egyszer s mind roncsolják is eredeti felépítését. Sérülnek az eredetileg hordozott információi és rosszabb hatásfokkal képes a szervezet is hasznosítani, mint eredeti formájában.

Ezt az eredeti formát segítenek visszahozni a kristályfiolák, hogy a szervezet minél inkább természetes és számára hasznosítható vízzel találkozzon.

A különböző kristályos keverékek nemcsak a vízminőséget javítják, hanem a víz oxigéntartalmát is. Kellemes mellékterméke a fioláknak, hogy a víz íze és állaga is finomabbá, selymesebbé válik.

 

A Vitajuwel fiolák többféle kristálykeverékkel kaphatóak. Mindegyikük egyedi hatással, de ugyanolyan erős vízjavító képességekkel rendelkezik. Ha elegáns formában szeretne minőségi vizet fogyasztani, tegyen egy próbát!