Az üde és egészséges bőr titka

A tudatos bőrápolással általában csak akkor kezdünk el komolyan foglalkozni, amikor észrevesszük az idő vasfogának első jeleit a bőrünkön (tisztelet a kivételnek). Az apró szarkalábak és megereszkedő bőr ellen harcoló kozmetikumok viszont akkor működnek a legjobban, ha összhangban vannak a saját bőrmegújító folyamatainkkal. Ehhez kell az alábbi készítmény!


Az apró mimikai ráncok és az érdessé váló bőr az első jelei, hogy szervezetünk már nem regenerálódik olyan mértékben, mint az a fiatalos megjelenéshez kellene. Hidratáló krémekkel lehet javítani a bőr minőségét, de az igazán mélyreható változásokhoz szükség van az AHA-savakra. Ezek a hámlasztók képesek felgyorsítani a bőr természetes regenerációját, leválasztják a már elhalt hámsejteket, hogy előtűnjön a sima és puha tapintású új bőr.

Az otthoni hámlasztás zászlóvivője a 10%-os erősségű Exfoliant Fluid, amely teljes biztonsággal használható akár naponta is. A bőrregeneráció gyorsítása mellett nagy előnye a készítménynek, hogy felkészíti a bőrt a hidratálók, szérumok és további ápolóanyagok befogadására, így azok nagyobb hatásfokkal alkalmazhatóak.

Az anti-aging kozmetikumok élvonalába tartozó !QMS az érzékeny bőrűeknek is kínál alternatívát, a 7%-os MED Dermabrasive Gelt. Használja hetente vagy naponta, hogy bőre újra friss, üde és fiatalos lehessen.