Csodás ajkak, fájdalom és botox nélkül

Bár a szem a lélek tükre, az ajkak fontosságát sem szabad elvitatnunk, ha az arc szépségéről és fiatalságáról beszélünk. Az első ráncok általában a szem körül jellenek meg, de leginkább öregítő ráncok az ajkak fölötti hosszúkás vonalak, amelyektől nagyon nehéz megszabadulni. Speciális ápolásuk azonban botox nélkül is megoldható.


A természetes és orvosi tisztaságú alapanyagokkal, fájdalom nélkül dolozó "sebész" nem más, mint a Dr. Schulte plasztikai sebész által szabadatlaztatott !QMS Medicometics család Lip Line Correctorja. Az ajkak fölötti terület kényes bőréhez fejlesztett könnyű szérum a természetes öregedés és az arcmimika nyomás erősödő ráncokat csökkenti számukban és mélységükben. 

A helyileg alkalmaható készítmény négyszeres hialuronsavat tartalmaz, hogy feltölthesse a területet és a bőr kisimulhasson fájdalmas tűszúrások és idegmérgek alkalmazása nélkül is. A természetességre törekvők számára jó hír, hogy drasztikus beavatkozás nélkül is lehet újra fiatalos az ajkak környébe. A készítmény mélyreható változásokat igen, de azonnali csodát nem ígér. 12 hét használat után fokozatosan javul majd a bőrkép, ekkora 35%-os csökkenést fog tapasztalni a rácok számában.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.