Egy anti-aging szett, amivel a legjobb formáját hozhatja az ünnepekre

Ha ön sem szeretné, hogy az ünnepi időszak a rohanásról és kapkodásról szólna, akkor lassuljon be egy kicsit, és adja át magát az előkészületeknek. Kényeztesse kicsit lelkét és testét. Ez utóbbiban tudunk segíteni!


Az anti-aging termékek nagyágyúja új, öregedésgátló csomagot állított össze, amivel meglepheti magát és szeretteit is az ünnepekre. A !QMS Medicosmetics legkiválóbb termékeiből megálmodott szett az érzékeny bőrt Az anti-aging termékek nagyágyúja új, öregedésgátló csomagot állított össze, amivel meglepheti magát és szeretteit is az ünnepekre. A !QMS Medicosmetics legkiválóbb termékeiből megálmodott szett az érzékeny bőrt is egészségesebbé, feszesebbé és pirospozsgássá teszi.is egészségesebbé, feszesebbé és pirospozsgássá teszi.

A gyümölcssavas hámlasztó segít felgyorsítani a friss bőrsejtek képződését, a szérum formában reggel és este felvitt kollagén pedig feszessé és rugalmassá változtatja a bőrt. Az anti-aging rutin persze nem lenne teljes a hidratálás nélkül, amihez a 24H nappali-éjszakai krémet adjuk, de a kezekről sem feledkezhetünk meg. Az orvosok igénybe vett kezeinek ápolására kifejlesztett kézkrém garantáltan puha kacsókat varázsol, hogy a gyönyörű arcbőre mellett kezei is megújulhassanak.

A szett ajándék lemosó szivacsot és !QMS spa törölközőt is tartalmaz.