Egy kézkrém, ami az orvosok kezét is puhán tartja

Kezeink a nap 24 órájában hadrendbe állva küzdenek értünk. Kézmosás, mosogatás, szél, napsütés és ki tudja milyen foglalkozásbeli hatás éri őket nap mint nap, így megérdemlik az extra kényeztetést.


A világhírű !QMS Medicosmetics fejlesztője plasztikai sebészként igen sokat köszönhet a kezeinek - ahogy mások is. Az állandó fertőtlenítés és kézmosás miatt kezei gyakran voltak kiszáradva, irritálta őket a kesztyű és a fertőtlenítő, ezért Dr. Schulte egy olyan kézkrémet fejlesztett, ami ezeket ellensúlyozza.

Az azóta az egyik legnépszerűbb !QMS termékké vált Hand Care kellemes illata mellett - az orvos és sok elfoglalt ember igényeihez igazodva - szinte azonnal beszívódik és nem hagy zsíros utánérzetet sem. Felkenés és bemasszírozás után a bőr jól lélegzik és selymes tapintásúvá válik.

A kézkrém, a kozmetikiai család többi tagjához hasonlóan anti-aging tulajdonságokkal bír, így rendszeres használat mellett a kéz fiatalos és puha marad. Az öregségi foltok halványodnak és a krém egyfajta védőrétegként védi a kéz érzékeny bőrét a külső behatásoktól. Fiatalos, üde és egészséges, hidratált bőr, minden nap.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.