Egy saját wellness tér üdítő hangulata

A hétköznapok során tapasztalt stressz előbb-utóbb kiütközik testi és mentális állapotunkon egyaránt. Azonban saját otthonában is megteremtheti a pihenés helyszínét – mutatjuk, mivel teheti színesebbé privát wellness terét!


Illatok bűvöletében

Ha nem illatgyertyát választottunk, akkor a nyugtató, kellemes aromákról másképpen is gondoskodhatunk. Az illóolajos aromalámpák mellett, léteznek kifejezetten masszázsmedencék számára gyártott fürdősók, amik rövid időre megillatosítják a vizet, anélkül, hogy rontanának annak tisztaságán.

A zene erejével

A modern, professzionális masszázsmedencéknél már gyakori tartozékelem a beépített audio-rendszer. Használjuk ki a lelket simogató, lágy zene erejét és hagyjuk, hogy a relaxáló dallamok kizárják a külvilág zaját.

A fények vonzásában

Esténként érdemes a fényekkel játszani: használhatunk fényfüzéreket vagy aroma gyertyákat. Fontos, hogy a gyertyákat biztonságos helyre tegyük, távolabb a víztől, míg a világítás esetén a melegebb, sárgás fények árasztanak majd bensőséges hatást.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.