Fényvédő, ami barnít? Cellular Sun Protection!

A fényvédelem elengedhetetlen, ha nem akarunk az idő előtti bőröregedéssel és a napsugarak egészségkárosító hatásával foglalkozni. Ezért muszáj olyan terméket választani, amelyet szívesen használunk és a bőrünk egészségét is védi. A világhírű medikozmetikai termékcsalád fényvédője ilyen!


A !QMS Medicometics orvosi tisztaságú termékeket gyárt, így a fényvédője is beillik ebbe a sorba, sőt a hatóanyagok kiválasztásakor kihagyták azt a 26 összetevőt, amelyek a leggyakoribb allergizálók a kozmetikai iparban. Ennek köszönhetően a fényvédő nem irritál, nem okoz szabálytalan pigmentációt és fényérzékenységet.

A Cellular Sun Protection innovatív formulája hatékonyan véd az UV sugarak ellen, és a már leégett bőrnek is segít. A mikrohámlasztói révén serkenti a folyamatos sejtmegújulást, így a bőr mindig selymes és egészséges maradhat.

A fizikai és kémiai fényvédőket tartalmazó készítmény a felkenés pillantától hatékonyan véd, sőt a benne található ultraszómák fokozzák a bőr természetes melanin termelését, így egyedülálló módon hossz távú barnulást tesz lehetővé.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.