3 tipp karácsonyra, hogy ne a hasad körmérete, csak az örömszinted nőjön

Tudunk néhány trükköt, amit sikerrel alkalmazhatsz a testsúlyod érdekében, és még áldozatot sem kell hoznod.


Tudunk néhány trükköt, amit sikerrel alkalmazhatsz a testsúlyod érdekében, és még áldozatot sem kell hoznod.

Aktív ajándékok

Ajándékozz szeretteidnek aktív időtöltést, amire együtt el tudtok menni az ünnepek alatt vagy a két ünnep között. Egy korcsolyapálya belépő, síbérlet is nyerő lehet, de ha újdonságra vágysz, próbáld ki a falmászást vagy a squasht. A közös élmények mellett még a testeteket is átmozgatjátok, amitől a közérzetetek mutat majd ugrásszerű növekedést.

Edzés vásárlással

Már az ünnepek előtt is készülhetsz a fokozott terhelésre szórakoztató módon. Nem kell az edzéseid intenzitását vagy számát növelned, de a vásárlásokat ezúttal inkább ne online, hanem személyesen végezd. Bár időspóroló a netes vásárlás, fittebb leszel, ha bejárod kedvenc boltjaidat vagy körbenézel az adventi vásárokon. Ha heti kétszer-háromszor beiktatsz egy órás ajándéknézős sétát, akkor az állóképességed növekedése mellett az ajándékhalmok is időben felduzzadnak a kívánt szintre.

Mozogj a fával

A legtöbb családban a fa díszítésének komoly hagyományai vannak, egyáltalán nem biztos, hogy a te feladatod a beszerzése, felállítása és feldíszítése. Most azonban próbálj meg te is aktívan részt venni benne. A fa cipelés már eleve jól megmozgat, de a fa megfaragása és a díszek előhalászása is izzasztó munka. Műanyag fánál persze ez nem járható út, de egy barátnál, rokonnál még így is besegíthetsz. Biztos örülnek majd neked.

Címkék: