Géllakk – igen vagy nem?

A géllakk valóban gyönyörű, mégis sokaknak meggyűlik vele a bajuk. Ha szeretnéd kipróbálni, érdemes megismerkedni a pró és kontra érvekkel. Igen, mert……valóban nagyon szép, egyenletes színt ad. Nincs elkenődés, nincs megpattanás, nincs mattulás, a köröm felülete sima és fényes marad.…tényleg kitart 2-3 hétig. Mosogathatsz, úszhatsz, a lakkodon ez nem fog meglátszani.… nem műköröm, mégis hozza a műköröm előnyeit. Nem, mert…… az átlagos körömszalonokban reszelővel bolyhozzák fel a gél felvitele előtt a körmöt, és ez árt a körömlemeznek. Keress olyan szalont, ahol nem tesznek ilyen barbárságot a körmöddel.… nem egyszerű leszedni. A reszelővel való eltávolításról ne is beszéljünk, de az acetonnal való felpuhítás is kiszárítja a körmödet.… otthon nem érdemes a leszedésével próbálkozni, mert a kapargatás, reszelgetés, acetonban való öntevékeny áztatgatás ártalmas lehet.…amilyen szép frissen, olyan ronda tud lenni, amikor már nyilvánvalóan lenőtt. A fehér körömfélhold és a színes lakk összhatása a tőnél lenőtt hajfestésével ér fel.… a felrakásnál használt UV-lámpa árthat a bőrnek. Olyan szalont válassz, ahol LED-lámpával dolgoznak.  http://zoldsalata.blogspot.com


A géllakk valóban gyönyörű, mégis sokaknak meggyűlik vele a bajuk. Ha szeretnéd kipróbálni, érdemes megismerkedni a pró és kontra érvekkel.

 


Igen, mert…

…valóban nagyon szép, egyenletes színt ad. Nincs elkenődés, nincs megpattanás, nincs mattulás, a köröm felülete sima és fényes marad.

…tényleg kitart 2-3 hétig. Mosogathatsz, úszhatsz, a lakkodon ez nem fog meglátszani.

… nem műköröm, mégis hozza a műköröm előnyeit.

 

Nem, mert…

… az átlagos körömszalonokban reszelővel bolyhozzák fel a gél felvitele előtt a körmöt, és ez árt a körömlemeznek. Keress olyan szalont, ahol nem tesznek ilyen barbárságot a körmöddel.

… nem egyszerű leszedni. A reszelővel való eltávolításról ne is beszéljünk, de az acetonnal való felpuhítás is kiszárítja a körmödet.

… otthon nem érdemes a leszedésével próbálkozni, mert a kapargatás, reszelgetés, acetonban való öntevékeny áztatgatás ártalmas lehet.

…amilyen szép frissen, olyan ronda tud lenni, amikor már nyilvánvalóan lenőtt. A fehér körömfélhold és a színes lakk összhatása a tőnél lenőtt hajfestésével ér fel.

… a felrakásnál használt UV-lámpa árthat a bőrnek. Olyan szalont válassz, ahol LED-lámpával dolgoznak.

 

 

http://zoldsalata.blogspot.com

Címkék: