Izomláz ellen is jó az orgazmus?

Ajánlunk pár természetes módszert, ami megnyugtatja az igénybe vett testedet. Garantáltan izomlázra fogsz törekedni most már…


Ajánlunk pár természetes módszert, ami megnyugtatja az igénybe vett testedet. Garantáltan izomlázra fogsz törekedni most már…

Forróság

Az izomlázas tagok különösen hálásak a melegért. Fokozódik a véráramlás, ami segít eltávolítani az izomlázat okozó tejsavat a kritikus területekről. Ha teheted, vegyél egy forró, áztató fürdőt, ami kilazítja az izmokat. Persze egy forró vizes zuhany is éppolyan hatásos lehet, de ha egyikre sincs időd, akkor se mondj le a melegről. Vannak melegítő párnák és tapaszok, amiket helyileg alkalmazva könnyíthetsz a fájdalmas feszülésen. Ez a kezelés izomgörcs esetén is hatásos.

Gyömbér és fahéj

A gyömbér és a fahéj tea igazi természetes csodaszer, ami ebben az esetben is segíthet. A meleg ital már önmagában megnyugtatja a szervezetet, de ezek a fűszerek tovább erősítik ezt a hatást. A fájdalom- és gyulladáscsökkentő erejükre támaszkodva enyhül meg a test, ami nem csak sport után hasznos, de például menstruációs görcsök esetén is sikerrel alkalmazhatóak.

Orgazmus

Az általános kedélyjavítónak is beillő orgazmust nem hagyhatjuk le a listáról. Egyelőre ugyan még nem teljesen tisztázott, hogyan és miért is segít izomláz, izomgörcs esetében, de tény, hogy néhány embernek nagyon is beválik ez a gyógymód. Teszteld, hogy vajon te is azon szerencsések közé tartozol-e, akiknek egy örömteli hancúr hatékonyabb gyógyszer, mint a patikában kapható szerek. Ha fejfájás ellen is jó a lepedő akrobatika, akkor miért pont erre a fájdalomra ne használna, igaz? A fahéjas teánál mindenesetre egy picit jobban hangzik.

Címkék: