Gyengéd gyümölcssavas hámlasztás akár nyáron is

A gyümölcssavas hámlasztás sokan kihagyják a nyáron, mert aggódnak a bőr serülékenysége miatt, de a medikozmetikumokat gyártó !QMS előállt egy olyan komplexszel, amely ilyenkor is biztonsággal alkalmazható. Miért?


Az ötféle különböző savat tartalmazó Exfoliant Fluid (10 %-os) és MED Dermabrasive Gel (7 %-as) gyengéden hámlaszt. A sejtek bontása helyett a sejteket összetartó ragacsos anyagot bontja el, így sejtsérülés nélkül szabadulhat meg az elhalt hámsejtektől. A már élettelen sejtek eltávolításával a friss, új és egészséges bőr kerül felszínre és ezzel egyidőben a sejtmegújulás is gyorsabbá válik.

A gyümölcssav komplexen kívül mindkét készítmény tartalmaz irritációt megelőző (pantenol, allantoin, ribizlimag olaj) komponenseket, hogy a hámlasztás után a bőr gyorsan megnyugodjon. A hámlasztók nem lehetnének teljesek a bőr nedvességét fokozó hialuronsav és a tápláló méz nélkül.

A kozmetikumok használata során enyhe pirosság tapasztalható, ahogy a hatóanyagok bejutnak a bőr mélyébe és megkezdik áldásos munkájukat, melynek hatására a természetes sejtmegújulás fokozódik, a bőr élettel telibb és egészségesebb lesz.

A kollagén szérummal együttesen alkalmazható hámlasztók után fényvédő felvitele javasolt, hogy a frissen felszínre kerülő bőr maximálisan védve legyen, és a bőrfrissítő, anti-aging hatást hosszan élvezhesse. Próbálja ki az évek óta világvezető márka szettjét, és győződjön meg saját szemével hatékonyságáról.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.