Gyengéd hámlasztás tusoláskor

Ahogy az arcnak, úgy a testnek is szüksége van időnként a hámlasztásra, hogy az elhalt hámsejtek leválasztásával megújulhasson a bőr. Ha pedig a hámlasztó még a narancsbőr eltűntetésében is segít és az alakot is formálja, azt mondom, mire várunk még hölgyek? Jöjjön egy különleges tusfürdő a medikozmetikumok sorából!


A !QMS Medicosmetics orvosi tisztaságú anti-aging készítményei között található ez a különleges tusfürdő. Olyan tulajdonságokkal bír, amelyekről csak álmodni mertünk, de úgy tűnik a fejlesztő, Dr. Schulte nagyon is ismeri a nők kívánságait.

A Pro Body-Exfoliator egy peeling hatású tusfürdő, ami eltávolítja az elhelt hámsejteket, segít a bőrnek fellélegezni és megújulni. Eddig még semmi extra, igaz? Az igazán fontos dolgok viszont csak ezután jönnek. A tusfürdő ugyanis olyan hatóanyagok komplexe, amelyek egymást erősítve hatásosan küzdenek a narancsbőr ellen.

A zsírégetést is fokozó összetevők a vérkeringést is beindítják, így segítik a bőr alatt felhalmozódott méreganyagok kiürülését. Ahogy ezek a salakanyag raktárak felszámolásra kerülnek, a bőr simábbá válik, és mérséklődik a narancsbőrre jellemző hepehupás bőrkép.

A bőr simább, kontúrosabb lesz, a bőrstruktúra erősebbé válik és tapintásra is érezhetően puhább combokra számíthatunk. Egy ilyen tusfürdőt öröm használni!