Hagyja maga mögött a bőrhibákat

A bőr, különösen az arcbőr szépsége és egészsége, jelentősen befolyásolja önbizalmunkat. Sminkkel ugyan sok mindent el lehet rejteni, de ez csak ideiglenes megoldást hozhat, a cél mindig a hibák kijavítása kell, hogy legyen. Bőrgyógyászok mellett a medikozmetika is sokat tehet a gyógyulásért.


A kozmetikai ipar egyik sajátos változatát adják azok a medikozmetikumok, amelyek nem csak megőrzik vagy stabilizálják a bőr kinézetét, de mélyreható javulást is képesek előidézni a szerkezetében. Ilyen a többszörösen díjnyertes !QMS Medicosmetics, ami éllovasa a medikozmetikának. Egy német orvosprofesszor által fejlesztett termékegyüttes célja a bőr egészségének és természetességének visszaállítása anélkül, hogy durva beavatkozásokra sor kerülne.

A kúraszerűen is alkalmazható készítmények olyan innovatív eljárásokkal juttatják be a bőr alapvető építő követi közé tartozó kollagént, elasztánt és egyéb vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjéket, amelyek révén a bőr valóban beépíti ezeket szerkezetébe, és látványos javulás tapasztalható.

Az antioxidánsok, bőrvédő vitaminok, hialuronsavak és egyéb bőrvédő különlegességek segítenek visszaállítani a bőr fiatalos egészségét és belülről regenerálni, kijavítani a hibákat. Ezáltal olyan problémákra tud hatékony választ adni, mint a rozácea, a hiperpigmentáció, a napkárok hatására kialakuló idő előtti bőröregedés vagy éppen a fiatalkori pattanások. A komplett kezelési útmutatóval és minden lépést lefedő termékpalettával rendelkező cég bőrnyugtató - orvosi tisztaságú - hatóanyagai és a 96%-os  oxigén adagolása  révén a gyulladt, irritált bőrrel is képes csodát tenni. Próbálja ki ön is a Meet & Treat kezelést, és győződjön meg első kézből a német szakértelemmel fejlesztett termékek hatékonyságáról.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.