Hatékony védelem a napozás szerelmeseinek is

Annyit hallunk a napsugárzás káros mivoltáról, hogy elfelejtjük milyen fontos az éltető napsugár a léleknek, a szervezet D-vitamin termelésének, sőt a pattanásos bőrnek is kifejezetten jót tesz. Megfelelő napvédelemmel felszerelkezve nem kell többé ellenségként bánni a UV-sugárzással, élveztjük a nyári meleget a tengerparton, a hegyekben és a városban is.


A bőr egészségének és természetességének minél további megőrzése az anti-aging irányzatok egyik legbarátságosabb módja. Ezen a területen alkotott (és alkot ma is) maradandót a !QMS Medicosmetics alapító atya, Dr. Erich Schulte plasztikai sebész. A bőr helyreállításával kiemelten foglalkozó professzor az innovatív eljárásokban és a tiszta hatóanyagokban látja a megoldást az erőszakos invazív eljárások helyett, több évtizedes pályafutása a bizonyíték, hogy elképzelései működnek. A bőr helyreállítása mellett a professzor mindig nagy figyelmet fordított a bőr védelmével is, amely hatására született meg az ápoló és védő készítmény, a Cellular Sun Protection.

Ez a sejtszintű napfény elleni védelmet nyújó készítmény 50 faktoros, kémiai és fizikai védelemmel, kiegyensúlyozottan szűri az UVA/UVB sugarakat.  De nemcsak a leégéstől véd, a hosszú távú károsodást is megelőzi és lelassítja a napsugarak bőröregítő hatását. Ehhez olyan hatóanyagok nyújtanak segítséget, mint a kimondottan hatékony antioxidáns, az E-vitomin, és a bőr nedvességét sokáig megőrző shea vaj.

A könnyen felszívódó krém felvitele után azonnal kifejti áldásos hatását, és a rövid, valamint hosszú távú védelem mellett nem hagyja kiszáradni a bőrt sem, így a legnagyobb melegben is egészséges és üde bőrrel vághat neki a nyári kalandoknak.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.