Hidratáljon okosan a Víz világnapján

Lepje meg magát és szeretteit a Víz világnapján egy különleges kristályfiolával, amely minden csapvízből minőségi, jól hasznosítható és finom kristályvizet készít. A VitaJuwel kristályfiolák bizonyított hatásai révén ön forrásvíz frissességű vizet fogyaszthat otthonában minden nap!

 


A víz az élet alapja, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy a legjobb minőséget és a szervezet számára leginkább hasznosító formát fogyasszuk. A VitaJuwel drágakő-fiolái képesek a víz eredeti információtartalmát visszaadni a sokkoló víztisztítási eljárások után. Ezáltal a csapvíz minőségi javuláson esik át, mely érinti a pH értéket és a víz oxigéntartalmát is.

A Víz világnapjára a mindennapi hidratálás fontosságát hangsúlyozó akcióval készültünk, így ha március 25-én éjfélig VitaJuwel Era kancsóját és bármely  kristályfioláját együttesen megvásárlolja, ajándékba adunk egy !QMS Hand Care kézkrémet, 8.600Ft értékben!

Válogasson kedvére a testre és lélekre ható kristályok között, és ne felejtse el regisztrációja után betenni kosarába az ajándék kézkrémet sem.