Hidratáltság az első lépés a ragyogó arcbőr felészámú titka

Az arcbőr minősége, állapota és típusa személyenként változik, de van egy módszer, amivel minden bőr szebbé tehető. Ez a megfelelő hidratálás, amitől az arc teltebbnek, fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik majd.


A kiszáradt bőr mndig egy kicsit idősebbnek tűnik, ezért fontos a bőr folyadékszintjére újra és újra különös gondot fordítani. A szezonok változása és az ezzel járó kiszámíthatatlan időjárás különösen erős lenyomatot hagy a bőrön, ezért ilyenkor extra figyelemmel forduljon az érzékenyebb, vékonyabb bőr felé.

A !QMS medikozmetikumai között mindenki megtalálhatja a számára legjobban működő erőteljes hidratálót, ami a bőr saját komponenseivel összhangban dolgozik annak rugalmasabbá tételén. Az Ion Skin Equalizer Duo még a legszárazabb bőrbe is azonnal életet lehel, míg a Cellular Marine a férfiak vastagabb bőrét kényezteti gyengéd odaadással. A Moisturizing Balance mélyápoló hatására tavasszal, nyáron és a legnagyobb hidegben is bizton számíthat, a 24H Cream pedig kiváló társ utazásokhoz és azoknak, akik egy krémmel szeretnék lefedni az egész napi bőrápolást.

A !QMS szakemberei a fiatalabbakról sem feledkeztek meg, számukra ajánlják a Liquide Proteins-t, ami könnyeddségével, gyors felszívódásával és azonnali segítségnyújtásával nyeri meg magának rajongóit.

A cég legnépszerűbb hidratálója pedig egy igazáb kompakt, sokoldalú készítmény, ez a Sport Active Cream, ami egyszerre színezett hidratáló, sportkrém, nappali sminkalap és napvédő. Mindig, mindenhol.