Hozza vissza bőrének nyári ragyogását 90 perc alatt

Ha szeretné visszaszerezni bőrének nyári ragyogását, és nem hagyná, hogy a hideg, szeles őszi napok kikezdjék arcának érzékeny bőrét? Akkor próbálja ki a !QMS Medikozmetikai család 90 perces csodáját!


Az őszi egy kedvenc kezelésével kényeztetheti most bőrét, ami 90 perc tápláló, ápoló és feszesítő mennyországot jelent. A Neo Tissudermie kezelést lesősorban érett bőrre ajánljunk, hiszen a másfél óra alatt a bőr minőségének javítása és a hidratálása mellett az öregedés jeleinek csökkentése kerül a fókuszba.

Az arcbőr mellett a nyak és a dekoltázs is profitál a stabilizáló és tonizáló kezelésből, amely regenerálja és felfrissíti a fáradt bőrt.

A lifting hatás azonnal érezhető, ahogy a laza, megereszkedett bőr feszesebbé válása is közvetlenül a kezelés után már tapasztalható. A finom, kényeztető mozdulatokkal végzett arckezelés során természetes, bőrbarát és 100%-os tisztaságú anyagokat használnak, hogy a szépségért ez egyszer ne kelljen szenvedni.

Próbálja ki az őszi akcióban megtalálható kezelés, hogy bőre üde, fiatalos és ragyogó lehessen a hidegebb hónapokban is. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!