Testnek és léleknek egyaránt: A pezsgőfürdőzés hatása a mindennapokban

Egy masszázsmedence nem csak testünk, de lelkünk egészségéhez is nagyban hozzájárulhat. A hidromasszázs ellazítja fáradt izmainkat, míg a finom habok között gondolataink is elcsendesedhetnek.


A stresszes életmód, a kialvatlanság rendkívül nagy károkat okozhat, kis odafigyeléssel azonban gátat szabhatunk az ártalmas behatásoknak. Ön is használhatatlannak érzi magát a munkából hazaérkezve, és képtelen megfelelő módon ráhangolódni az otthoni életre? Képzelje el, hogy napja teljesen másfajta befejezéssel ér véget: izgatottan átlépi a küszöböt, hogy maga mögött hagyva minden aggodalmat, végre elmerülhessen saját, külön bejáratú masszázsmedencéjében.

Mindössze néhány perc múlva, ahogy izmait és ízületeit lágyan masszírozzák a vízsugarak, a testi-lelki relaxáció élménye kezdetét veszi. Valójában sokkal nyugodtabbnak és felvillanyozottabbnak érzi majd magát miután kiszáll a medencéből, hogy folytassa esti terveit. Ez az életteli, kirobbanó érzés akár további négy órán keresztül áthathatja napját – teljesen más így elképzelni az estét, igaz?

Fedezze fel az otthoni wellness kiegészítők sokszínű tárházát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol május 4. és 13. között exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.

Címkék: