5 trükk, ami még szebbé varázsolja a dekoltázsod

Aligha akad olyan nő, akinek ne számítana a megjelenés, ezen belül is a szép, ízléses dekoltázs. Az alábbiakban öt trükköt osztunk meg, amellyel még kívánatosabbá varázsolhatod dekoltázsod. 


Aligha akad olyan nő, akinek ne számítana a megjelenés, ezen belül is a szép, ízléses dekoltázs. Az alábbiakban öt trükköt osztunk meg, amellyel még kívánatosabbá varázsolhatod dekoltázsod. 

Hámlassz!

Az egyik legfontosabb trükk, ha külön ápolod a mellkasodat. Válassz kémiai hámlasztó krémet, amelynek összetevőiben a tejsav és az inozitol is megtalálható. Használd rendszeresen mellkasod és a nyakad ápolására: segít eltüntetni az elöregedett, elhalt hámsejteket és frissíti, szépp teszi a bőrt. 

Az aloe vera csodákra képes

Foltok, vörös pöttyök vannak a bőrödön? Van rá megoldás. Fogj egy aloe vera növényt, préseld ki belőle a nedveit és dörzsöld a problémás részekre. Ha növényt nem tudsz beszerezni, aloe vera tartalmú bőrápoló, testápoló vagy bőrlemosó is megfelel a célra. 

Olajozz!

A különböző növényi olajok rendkívül jó hatással vannak a bőrödre. Próbáld ki a kókusz- vagy mandulaolajat, sőt, tégy próbát a shea vajjal. Ezek mindegyike hidratálja, feltölti és rugalmasabbá teszi bőröd. Fontos azonban, hogy olyankor ne használd ezeket a szereket, ha parfümöt szeretnél feltenni, mert hatásuk nem érvényesül a parfümben található vegyi anyagok miatt. 

Kontúrozz!

Dekoltázsodat nem csak egy szépen kivágott ruhadarabbal vagy push-up melltartóval hangsúlyozhatod ki, hanem bőröd kontúrozásával, ráadásul nem is kell hozzá profi sminkes. Elég egy jó minőségű, természetes alapú barnító. Arra mindenképpen figyelj, hogy az arcbőrödnél maximum egy árnyalattal sötétebb készítményt válassz. Ennek használatával gyönyörű Y-vonalat kreálhatsz, ha melleidtől a vállaid felé haladva viszed fel. 

Ragyogj! 

Szintén egy nagyon egyszerű, ám hatásos trükk, ha extra csillogást adsz dekoltázsodnak az erre használatos fényesítő szerekkel. Vigyél fel belőlük a vállaid és a kulcscsontjaid környékére. Ha pedig még ennél is szembetűnőbb változást szeretnél, használd ott, ahol melleid a leginkább teltebbek, illetve emeld ki vele dekoltázsod belső ívét. A hatás nem marad el. 

Címkék: