Íme 2015 5 legfelkapottabb ékszertrendje

Ahogy minden évben, így idén is változik majd a trend és a divat, és ez nem csak a ruhákra vagy cipőkre vonatkozik, hanem a kiegészítőkre, például az ékszerekre is. Nézzük, mit lesz érdemes választani idén a hölgyeknek. 


Ahogy minden évben, így idén is változik majd a trend és a divat, és ez nem csak a ruhákra vagy cipőkre vonatkozik, hanem a kiegészítőkre, például az ékszerekre is. Nézzük, mit lesz érdemes választani idén a hölgyeknek. 

Virágos nyakbavalók

A nyaklánc sosem fog kimenni a divatból, de időről-időre változik, mi a trendi. Idén az egyik legjobb választás a virágos nyakék lesz. Az ékszertervezők a nagy és színes virágokkal ékesített nyakláncokat ajánlják, amelyek feleslegessé teszik a díszes ruhagallérokat, egy egyszerű, sima nyakú blúzzal ajánlott őket hordani. 

Széles karpántok

Az idei karkötőtrend egyik legfontosabb elemei a széles, fém karpántok lesznek, amelyek a retro stílust hozzák egy kicsit vissza modern köntösbe öltöztetve. A dizájnerek a fémes, arany, ezüst hatású, nagy geometriai formákkal díszített darabokat ajánlják. Bár viselésük méretükből és súlyukból fakadóan hosszú távon kényelmetlen lehet, szépségük mindenképpen kompenzálja a kellemetlenségeket. 

Extranagy nyakláncok

2015 az óriási nyakláncok éve. A tervezők nem riadnak vissza az akár három-négysoros láncoktól sem, a méret pedig minél nagyobb, annál jobb. Ráadásul felejtsd el a mindig kardinális kérdést: arany vagy ezüst? Kombináld a kettőt nyugodtan a modern megjelenés érdekében. 

Irány a dzsungel!

Az idei év fülbevalótrendje is merész vizekre evez. Számos tervező választott magának a törzsi ékszerekre hajazó vonalból, a függők pedig akár olyan nagyok is lehetnek, hogy egészen a hölgyek válláig leérnek. Ezen kívül a különböző természetes anyagok hódítanak, úgyhogy idén válassz te is bátran egy ízléses bambusz-, gyöngy- vagy akár növényfülbevalót. 

Légy a gyűrűk ura! 

Az idei év a gyűrűk terén is újdonságokkal szolgál. Egy gyűrű mind felett! De egy gyűrű ezúttal nem elég. Bátran vállald be, hogy négy, akár öt gyűrűt is hordasz egy kezeden. Minél nagyobb, annál jobb, és törekedj arra, hogy szettben vásárold, akár négy-öt hasonló vagy ugyanolyan gyűrűt is az ujjaidra húzhatsz. Egy valami azonban nagyon fontos. A feltűnő és csillogó gyűrűk viseléséhez tökéletes manikűrre van szükség, így a kezed ápoltságára is nagyon figyelj oda. 

Címkék: