Keltse új életre fakó arcbőrét

Mielőtt még megkapná a tavaszi nap az arc érzékeny bőrét, gyakran tapasztaljuk, hogy fénytelenné, fakóvá válik az arc. Ilyenkor frissítésre van szüksége, amihez a fahéj egy tökéletes alapanyag.


A medikozmetikai termékeket és kezelések kínáló QMS kínálatában található az SK-Alpha kezelés, amit gyakran télre ajánlanak melegítő hatása miatt, de a fakó, színtelen, élettelen bőrrel minden évszakban csodát tesz. Ha szeretné, hogy bőrszíne újra homogén és pirospozsgás legyen, próbálja ki ezt az élénkítő kezelést, amely kiváló anti-aging tulajdonságokkal is rendelkezik.

A fahéj illata lengi be a kezelőt kényeztető, spa kezelés kilencven perce alatt, amikor a bőr mellett a lélek is kikapcsolhat egy picit. A város nyüzsgése és a stressz bőröregítő hatása is egyre távolibbnak tűnik majd a selymes krémek és finom illatok felhőjébe burkolózott testnek.

A negatív környezeti hatásokat a természetes olajok, a bőrazonos kollagén és a hűsítő, tisztító algamaszk teszi teljessé, hogy a kezelés végén a bőr megfiatalodjon. A fakó, színtelen bőr látványos és tartós változás után pirospozsgás és életteli, egészséges színt kap, a sejtek megújulnak, az apró ráncok kisimulnak.

Egy egészségesebb, üdébb bőrkép köszönti majd a tükörből, amit kisimult ráncok követnek, hiszen az óriási hatóanyagbomba a kezelés követően is folyamatosan hat még órákig. Szépítve, fiatalítva, építve a bőrt.