Kényeztető spa kezelés a nyári bőrszárazság ellen

A meleg, a napsütés és a légkondi is erős szárító hatással van a bőrre, ami egy idő után nagyon meglátszik. A kipirult, viszkető, irritált bőrnek egy alapos nedvességpótlásra van szüksége, amelyet nagy dózisban meg is kap a medikozmetikumokat használó spa kezeléstől.


Orvosi tisztaságú, tehát nem allergizáló, alapanyagokat használ a !QMS Medicosmeics, amely egy kifejezetten nyári kezeléssel jelentkezik, hogy ellensúlyozza a meleg bőrrongáló hatását. A Pre-Vacation Hydra Plus kezelés, a neve ellenére, nyaralás előtt és után is nagyon hatásos, mert visszapótolja, illetve feltölti a bőr nedvesség tartalékait.

A mélyhidratáló kezelés egyben frissíti is a bőrt, ezért már a kezelés végeztével látványosan kisimul az arcbőr, csillogóbbá és puhábbá válik. Csökkennek a szárazság miatt elmélyülő ráncok, így nemcsak a bőr állapota és minősége javul, hanem a megjelenése is.

A kezelés felkészíti a bőrt a nyaralás során tapasztalható extra behatásokra, mint az erős napfény, a víz vagy a városi szmog. Ha már a kikapcsolódás helyszínén van, nem kell a fokozott bővédelem miatt aggódnia, a munka nehezés elvégzi ön helyett a Pre-vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés.