Készítse fel bőrét a káros napsugárzás ellen

A fényvédők kétsegtelenül hatásos védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, de nem ők az egyedüli termékek a piacon, amelyek képesek minimalizálni a nápkárokat. Létezik egy medikozmetikum, ami a sejteket készíti fel és erősíti meg a külső behatások, így a napsugárzás ellen.


A bőrfiatalításban uttörő !QMS Medicosmetics legújabb habkönnyű széruma az epigenetikát hívja segítségül, hogy minimalizálja a bőrt ért káros hatásokat. A sejtszinten védő szérum képes a mélyre ható sérüléseket is kijavítani, a bőrt helyreállítani és védeni a további károktól.

A sejtvédő hatás egy innovatív összetevő számlájára írható, amely átprogramozza a sejteket, anélkül, hogy a DNS-ét felülírni. Ennek köszönhetően a bőrsejtek gyorsabban regenerálódnak, hosszabb élettartamúak lesznek és jobban reagálnak a minket körülvevő környezeti ártalmakra. Legyen szó a szmogról, a káros napsugarakról vagy a stressz kiváltotta bőröregedésről, a Epigen Daily Detox Serum mindegyikkel felveszi a harcot, hogy a bőr egészségesebb, simább, homogénebb és erősebb maradhasson.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.