Lazítson meteorzáporral a masszázsmedencében

A ritka és gyönyörű természeti jelenségek szemtanújának lenni minden korosztály számára izgalmas, de az éjszakai hullócsillag megfigyelés a téli hidegben sokakat elriaszt a szemléléstől. A masszázsmedence forró vize azonban kellemes és egészséges menedék az ég megfigyeléséhez.


Péntek hajnalban ér el hozzánk a Quadrantidák meteorraja, amely az idei év egyik legszebb csillaghullását kínálja. A hideg téli éjszaka tiszta égboltot, gyönyörű felhőtlen eget és holdmentes, tehát csillagfigyelésre alkalmas lehetőséget ígér.

A meteorraj hajnalban 3 óra 20 perc körül lép be a légkörbe, és óránként akár 200 meteor felvillanó fényével is kedveskedhet a szemlélőknek. Mivel azonban a téli hidegben fagyoskodni nem igazán csábító, vonja be a masszázsmedencét is az esti programba.

A meleg vízben ülve az este hidege háttérbe szorul, és ön képes lesz csak az ég szépségére koncentrálni. Ha pedig a várakozás perceit egy lazító masszázzsal is kiegészíti, akkor az éjszakázás fáradalmait is elfújhatja és teste kipihenten indulhat neki a pénteknek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, az év legszebb meteorraja csak önre és medencéjére vár!