A zene mindenkié! Mindig és mindenhol!

Ha bulizol, ha az autódban ülve átszeled a várost, csak úgy dübörög a zene a hangfalakból. Vajon jakuzzizás közben is lehet zenét hallgatni?


Ha bulizol, ha az autódban ülve átszeled a várost, csak úgy dübörög a zene a hangfalakból. Vajon jakuzzizás közben is lehet zenét hallgatni?

Erre a kérdésre egyértelműen igen a válasz, és mielőtt kétkedve fogadnád, elmagyarázzuk, hogyan és miért lehet kiválóan élvezni a zenehallgatást még a masszázsfunkciók működése alatt is.

A Caldera Spas jakuzzik zenerendszerét úgy tervezték, hogy erőteljesen és szépen szóljanak. A hangszórókat úgy helyezték el a medencében, hogy közvetlenül a masszázs helyek mellett találhatóak, így a lehető legközelebb vannak hozzád, miközben a jakuzziban ülsz.

Mindezeken túl fantasztikus megoldás, hogy a mély hangsugárzót a víz alá rakták. Ez ugyanis azt jelenti, hogy ha megszólal, nem csak a hangja jut el hozzád, hanem a vízen keresztül érezheted is minden taktusát. A víz fodrozódni kezd, te pedig sejtszinten is átadhatod magadat a zene lüktetésének.

A gyárilag beépített rendszer egyik kiváló tulajdonsága, hogy bluetooth-on keresztül kapcsolódhatsz rá a számítógépedre, a telefonodra, így kedvenc válogatásodat hallgathatod a füled mellett fekvő és a víz alatti sugárzókból.

Ha szeretnéd megismerni ezeket a fantasztikus medencéket, akkor látogass el 2015. június 3 és 6 között a Jakuzzi Vásárra, amit a Csillagvár Bevásárlóközpontban, a SpaPlanet bemutatótermében találsz. 

Címkék: