Állítsa meg a világot, ha ki akar szállni!

Rohanó mindennapok! Felgyorsult világ! Nem véletlenül állandósultak ezek a szókapcsolatok. Néha (gyakran) mindenki érezheti úgy, hogy ideje lenne behúzni a féket, és kilépni kicsit a taposómalomból. Vegyünk egy nagy levegőt és iktassuk be a tervezett kikapcsolódást a napirendbe.


Állandó hajtás a munkahelyen, gyűlő intéznivalók és a családi kötelezettség terhe mellett sokszor még a hobbiként választott kikapcsolódásnak is feladat íze lesz. Ilyenkor érdemes hátralépni kettőt, és gyors mérleget vetni. Ott tartunk, ahol szeretnénk? Egyáltalán jó felé indultunk el?

A hétköznapok sodrában könnyű szem elől téveszteni a célt, ami egyenes út a kiüresedéshez és a motiváció elvesztéséhez. Ez utóbbi nélkül pedig nagyon nehéz reggelente értelmet látni a feladatokban, hát még jól teljesíteni minden fronton.

Ekkor jön el az egyedüllét ideje! Bármilyen ijesztően vagy éppen csábítóan is hangzik ez, az én-időnek fontos szerepe van lelki egyensúlyunk megőrzésében. És itt most nem feltétlenül a kényeztetésről van szó - persze annak is megvan a jogosultsága - hanem arról, hogy a zavaró tényezők kiiktatásával meghalljuk a belső hangunkat, őszinték lehessünk önmagunkhoz és feldolgozhassuk a minket érő érzelmi benyomásokat. Ne ilyenkorra tervezze tehát a rég esedékes színházlátogatást vagy kedvenc kávézója felkeresését, mert minél kevesebb az inger, annál tisztábban figyelhetünk befelé.

Egy masszázsmedencés fél óra vagy a szaunában eltöltött idő segíthet rendezni a gondolatokat, és újra felszítani a tettvágy lángjait. De ugyanilyen jó lehet egy erdei séta vagy az esti csöndben elköltött ital a teraszon. Ne sajnálja magától ezt a pár percet, és elégedettebb lesz a világgal!

Ha Ön is szeretné otthonában élvezni a professzionális masszázsmedencé egészségre gyakorolt pozitív hatását, kattintson weboldalunkra, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!