Egy módszer, hogy a rendszertelen napirend mellett is megőrizze egészségét

Mindenkivel előfordul, hogy rövidebb-hosszabb ideig felborul a megszokott napirendje, és elveszti az irányítást az egészséges életmódja felett. Erre a helyzetre is érdemes előre készülni, hogy legyen milyen tervhez nyúlni hirtelenjében.


Egy hirtelen utazás, egy eltérő időzóna, az éjszakai műszak vagy egy hosszúra nyúló szombati parti is felboríthatja a jól szervezett napirendet, és ezzel együtt borul az edzés- és étkezési terv. 

Ilyen esetekben nem jelenthet problémát egy kis lazítás, de teljesen nem szabad feladni a kialakított napirendet, mert a felborult szokásrend szellemi és fizikai kellemetlenségeket is okozhat. Az energiaszint és egészséges étkezés megtartása érdekében ilyenkor is ragaszkodjon a napi három fő étkezéshez (még akkor is, ha azokat eltolva vagy hiányosan fogyasztja), és az étkezések között csak minimális nassolnivalót engedélyezzen.

Ez segít megtartani a lendületet, elkerülni a farkaséheséget, és hamarabb átáll a szervezet is, például utazások alkalmával.

Ha ön nem csupán étrendjében, de szabadidejének eltöltésében is az egészségtudatosságot kívánja előtérbe helyezni, látogasson el a SpaTrend a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremébe, ahol élőben is megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, hidroterápiás masszázsmedencék, kültéri bútorok és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.