Másnaposságodat enyhítsd egy masszázsmedence fürdővel!

Tudtad, hogy macskajajra tökéletes módszer a jakuzzizás? Akár más praktikákkal versenyeztethetnénk is, mert egészen biztos, hogy győztesen kerülne ki ez a módszer. Hogy miért? Eláruljuk a titkot!


Tudtad, hogy macskajajra tökéletes módszer a jakuzzizás? Akár más praktikákkal versenyeztethetnénk is, mert egészen biztos, hogy győztesen kerülne ki ez a módszer. Hogy miért? Eláruljuk a titkot!

Még mielőtt elmondanánk, hogyan hat a forró fürdő a macskajajra, fontos megértenünk a másnaposság okait és tüneteit. Azt mindenki tudja, hogy mindebben az alkohol a ludas, főképp, ha túl sokat fogyasztunk belőle, hiszen a túlzott alkohol a szervezetet megterheli, ami nem képes azt teljesen kiszűrni és eltávolítani. De ezen belül több apró tényező alakítja ki a másnaposságot, úgy mint:

-       gyakori vizelés, ami dehidratációt okoz

-       a vércukorszint leesik

-       a vérerek kitágulnak

-       gyomorfájdalom alakul ki

-       az immunrendszer nem megfelelően működik

A dehidratáció ellen csak úgy tudunk tenni, ha folyamatosan pótoljuk az elveszett folyadékot, mindezt tiszta vízzel, hiszen a víz az, ami képes a szervezetünkből kimosni a salakanyagokat, a méreganyagokat.

A macskajajjal együtt jár a heves fejfájás, és ez lesz az, amit a legjobban tudunk egy jakuzzis fürdővel orvosolni. A meleg víz ugyanis képes a nyaki izmokat ellazítani, így megszűnik az a görcsösség, ami a fájdalmat okozza. Ehhez nagy segítség lesz számunkra a medencékben található kényelmes nyakpárna, amellyel a fejünket ráhelyezve az összes izmunkat ellazíthatjuk. Ha van kedvünk, akkor vessük be a masszázsfejeket is, melyek finoman átmasszírozzák az izmokat.

A medencében eközben kiválóan relaxálhatunk, így ha nem sikerült kipihennünk magunkat az éjszaka folyamán, akkor most megtehetjük. Azonban arra figyeljünk, hogy ne aludjunk el, hiszen az semmiképpen sem biztonságos megoldása a pihenésnek.

Ha szívesen kipróbálnád, milyen egy jakuzzi, akkor látogass el a vasárnap estig nyitva tartó SpaTrend Expóra, ahol nem csak az amerikai masszázsmedencék legszélesebb kínálatát ismerheted meg, de egy jakuzzi teszt időpontot is egyeztethetsz. 

Címkék: