Meghitt medencézés

Talán az egyik legjobb stresszoldó módszer a masszázsmedence használata, amely a gondok, problémák elűzésén túl még arra is képes, hogy felélessze a szenvedélyt. Megmutatjuk, hogyan tudod felszítani a tüzet szerelmedben.


Talán az egyik legjobb stresszoldó módszer a masszázsmedence használata, amely a gondok, problémák elűzésén túl még arra is képes, hogy felélessze a szenvedélyt. Megmutatjuk, hogyan tudod felszítani a tüzet szerelmedben.

Szerelmes hangulatban

Igazán túl sokat nem kell tenned. Elegendő, ha belecsusszansz a forró fürdődbe, és engeded, hogy a meleg víz és a jetek megtegyék hatásukat. A masszírozó fejek és a fúvókák szépen, szinte észrevétlenül kimasszírozzák belőled a nap problémáid. Észre sem veszed, és már nem is gondolsz a munkahelyi nehézségekre, és a gyerekekkel kapcsolatos feladatok sem aggasztanak. Egyetlen dolgod van: a kedvesedre figyelni.

Kapcsold be a hangulatvilágítást!

Ahhoz, hogy érzéki pillanatokat tölthess el a kedveseddel, szükséged lesz némi hangulatvilágításra. Elegendő csak a medencéd LED világítását igénybe venned, abból is a meleg színeket javasoljuk. Akár a piros, a pink vagy a lila szín megfelelő lehet, mert ezek nem csak romantikát csempésznek az esti pillanatokba, de a színterápiás hatásuk is elismert. Ha szeretnéd fokozni a hangulatot, akkor a medence környékét vagy a kertet is fénybe boríthatod: lampionok, gyertyák, fényfüzérek lehetnek ebben a segítségedre.

Játssz romantikus zenét!

A romantikus és nyugtató zene elengedhetetlen a meghitt pillanatokhoz. Ha a medencédhez tartozik hangrendszer, akkor igazán könnyű dolgod van: csak csatlakoztasd az iPododat, vagy az MP3 lejátszódat a rendszerhez és máris lehetővé válik, hogy kedvenc számaitokat hallgathassátok. Akár saját lejátszási listád is lehet, amit erre az alkalomra állítasz össze. A hatás garantált!

Adjunk hozzá egy kis érzékiséget!

Az érzéki illatok szinte láthatatlanul képesek befolyásolni érzéseinket, hangulatunkat. Éppen ezért nem elhanyagolható egy ilyen romantikus pillanatban, hogy milyen illathoz nyúlsz: lehetőleg lágy, virágos, megnyugtató illatot válassz, ami kellemesen elringat ebben a forró éjszakában.

Rendelkezz a tökéletes romantikus medencével!

Persze ezek az előkészületek akkor válnak tökéletessé, ha megvan hozzá a medence. Egy olyan, amelyben kedveseddel kényelmesen elfértek, de közben élvezhetitek egymás társaságát. Ehhez ajánljuk a HotSpring Triumph medencéjét, amelyben 27 fúvóka kényeztet, vagy ha kis hely áll rendelkezésedre, de nem mondanál le a romantikáról, a HotSpring TX modell tökéletes választás lesz.

Címkék: