Miért vonzó szex helyszín a masszázsmedence?

A forró, masszázsmedencés szexről kevés szó esik a hivatalos fórumokon, pedig megbeszélésre nagyon is érdemes a téma. Egészségügyi, karbantartási és élmény szempontjából megvizsgálhatjuk a kérdést és minden esetben izgalmas válaszokat  kapunk.


A forró, masszázsmedencés szexről kevés szó esik a hivatalos fórumokon, pedig megbeszélésre nagyon is érdemes a téma. Egészségügyi, karbantartási és élmény szempontjából megvizsgálhatjuk a kérdést és minden esetben izgalmas válaszokat  kapunk.Forró vízben huncutkodni rég óta titkos vágyálma sokaknak, amihez a hollywoodi filmgépezet is aktívan hozzájárul. A szórakoztató és nem is feltétlenül pajzán filmek is hemzsegnek a vízben mulatozó pároktól és kisebb társaságoktól (Austin Powers, Boggie Nights, charlie Wilson háborúja), mind azt a képet keltve, hogy nagyon is szórakoztató dolog. És, mit tagadjuk? Egyfelől tényleg az. A kellemesen körbeölelő meleg, a kivillanó bőrfelületek, az érzőidegeket stimuláló befúvók, mind az érzéki örömökhöz vezető átjáró. A meleg valamiért úgy is megdobni látszik a libidót, és ha Hollywood is rábólint, akkor miért ne ugranál fejest?
Mondjuk azért, mert  tévé nem a leghitelesebb forrás ebben a kérdésben. Bármit is állítanak a filmek, a forró víz nem gátolja a teherbe esést (emiatt fordulj hagyományosabb fogamzásgátlókhoz), nem csökkenti nullára a nemi betegségek átadásának esélyét (ehhez használj óvszert, bár ezek hatásfokát nem vizsgálják víz alatti körülmények között, így garantálni sem tudják azt), és az óvszer még véletlenül sem véd a vízből összeszedhető húgyúti és gombás fertőzések ellen, de a medencében való szex miatt nagyobb eséllyel kapod el őket.
A jó hír viszont az, hogy a víz kémiáját nem teszi tönkre a légyott, még a vízbe kerülő testnedvek sem. A vizet emiatt nem kell feltétlenül lecserélni, mert a tisztítószerek ideális esetben gondoskodnak víz tisztán tartásáról. Más kérdés, hogy ezután mekkora kedvvel ülsz bele újra ugyanabba a vízbe.
Ha mégsem vettük el teljesen a kedved a masszázsmedencés együttléttől, akkor annyit tanácsolunk, hogy mindig ellenőrizd a víz minőségét előtte és utána, törekedj a biztonságra és maradj távol a befúvóktól. Tényleg! Koncentrálj inkább a partneredre.

Ha neked is eszedbe jutott már, hogy jakuzzit válassz magadnak, akkor a masszázsmedence vásárlási útmutató biztosan a segítségedre lesz.

Címkék: